foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Dziedātāja Mika Dukura sieva pēc šķiršanās manīta Parīzē ar aktieri Upenieku
Mārtiņš un Laura Parīzē.
Slavenības
2024. gada 15. februāris, 06:15

Dziedātāja Mika Dukura sieva pēc šķiršanās manīta Parīzē ar aktieri Upenieku

Santa Sergejeva

Jauns.lv

Dziedātāja Mika Dukura bijusī sieva un divu bērnu māmiņa Laura Dukure aizvadītajā nedēļā manīta Parīzē pazīstamā aktiera Mārtiņa Upenieka kompānijā, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Vai uzplaukušas jaunas romantiskas attiecības?

Mārtiņš Upenieks uz Franciju devies kopā ar kolēģiem no Dailes teātra, kas tur izrāda savu lielisko "Rotkho". Francijā bija ieplānotas deviņas "Rotkho" izrādes, kas norisinājās no 31. janvāra līdz 9. februārim.

Iestudējuma "Rotkho" pirmizrāde Dailes teātrī

Šodien, 12. martā, Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvoja poļu režisora Lukaša Tvarkovska iestudējums "Rotkho".

gallery icon

Mārtiņš Upenieks savā "Instagram" profilā atspoguļoja, kā tad viņam klājās Parīzē viesizrāžu laikā. Pat esot ārvalstīs, viņš neatsakās no sportiskajām aktivitātēm – viņš izpilda ierastos vingrojumus viesnīcas numuriņā, skrien gar Sēnas krastiem.

Brīvajā laikā savukārt apmeklē pilsētas ievērojamākās vietas, un, kā izrādās, dažās no tām pabijis kompānijā ar Lauru Dukuri.

foto: Ekrānuzņēmums
Mārtiņš Upenieks.

Sarunā ar "Kas Jauns" Laura atklāj, kas patiesībā viņu vieno ar Dailes teātra aktieri: “Mums ar Mārtiņu nav jauna draudzība. Esam draugi jau aptuveni trīs gadus. Mārtiņš bija un ir mūsu ģimenes draugs, un arī pēc manas šķiršanās no Mika nekas nav mainījies, mēs joprojām esam vienkārši labi draugi.” Laura uzsver, ka ne simpātijas, ne romantiskas jūtas starp viņu un Mārtiņu nav uzplaukušas: “Tikai laba draudzība!” Dukure arī piebilst, ka šajā dzīves posmā gan vairāk neko par savu privāto dzīvi nevēlas komentēt, jo šobrīd viņai primārais ir bērnu labklājība.

foto: Ekrānuzņēmums
Laura ar vīru Miku savulaik viesojās raidījumā "Šefu gaidījāt", kur viesus šefpavāra uzraudzībā uzņēma Mārtiņš.

Pirms pāris gadiem žurnālam "OK!" Mārtiņš Upenieks bija atklājis, ka viņam ir draudzene. Vaicāts, kādas īpašības viņam patīk sievietē, aktieris izdevumam atklāja: “Ja runā par iemīlēšanos, tur vispār nav racionālu izskaidrojumu. Gara, tieva, īsa, apaļīga... Ir dzirksts, un nekas cits tobrīd nav būtiski. Man noteikti ir svarīgi, lai sieviete ir labs sarunas biedrs. Pat ļoti svarīgi. Lai varam runāt par izrādi, par kino un grāmatām. Man vajag apmainīties viedokļiem. Ja ar sievieti nav par ko runāt, es pat nezinu – ko vēl ar viņu darīt?”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!