foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Linda Leen pikta uz kaimiņiem, Šipkēvics sāk domāt zviedriski - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Linda Leen.
Slavenības
2024. gada 14. februāris, 13:30

Linda Leen pikta uz kaimiņiem, Šipkēvics sāk domāt zviedriski - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Daces Rukšānes-Ščipčinskas meita strādā "Michelin" restorānā

Rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska mikroblogošanas vietnē X ar lepnumu padalījusies ar kādu ļoti priecīgu notikumu. Proti, restorāns, kurā strādā viņas meita, nupat ieguvis prestižo "Michelin" zvaigzni!

Jānis Šipkēvics sāk domāt zviedriski

Mūziķis Jānis Šipkēvics, kas jau kādu laiku dzīvo un studē Zviedrijā, atklājis, ka viņa izteiktā doma izpelnījusies kursabiedru gaviles, jo pirmo reizi to pateicis zviedru valodā. “Grūti raksturot tieši to sajūtu, bet tā bija tāda ļoti forša,” atklāj Shipsea.

Linda Leen pikta uz kaimiņiem

Dziedātājai Lindai Leen brīvprātīgi piespiedu kārtā svētdienā nācies būt daļai no augšstāva kaimiņu skaļajām izklaidēm. Kā viņa raksta, tur “atklāts boulinga centrs un hipodroms”.

Artūrs Kurucs taps par tēti

Basketbolista Artūra Kuruca ģimenē gaidāms ļoti priecīgs notikums! Savā "Instagram" profilā viņš paziņojis par topošo ģimenes pieaugumu – mazulim plānots pasaulē nākt jūnijā.

Rūta Dvinska bērna gaidībās atpūšas Tenerifē

TV dīva Rūta Dvinska, kas ir sava trešā bērniņa gaidībās, ar ģimeni bauda atpūtu saulainajā Tenerifē.

"Instagram" ierakstā viņa atklāj, ka janvāris viņas dzīvē bijis ļoti savāds – tas “nobremzē ar pieri pret mūri. Tu pamosties janvārī, un pēkšņi viss notiek citādi”. Viņa gan arī atzīst, ka šis laiks Tenerifē būs ļoti svētīgs un ar patīkamu satraukumu piepildīts.

Marta Grigale nosvin dzimšanas dienu

“Paldies par sveicieniem, zaķīši!” – pateicībā par sirsnīgajiem apsveikumiem 34. dzimšanas dienā savā Instagram kontā raksta dziedātāja Marta Grigale, kas arī krāšņi ar lūpu krāsu izrotājusi savu spoguli.