foto: instagram.com/sindija_vilde/
Sindiju Vildi gandrīz nevar atpazīt, Reizenbergs atceras jaunību - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Sindija Vilde.
Slavenības
2024. gada 8. februāris, 13:33

Sindiju Vildi gandrīz nevar atpazīt, Reizenbergs atceras jaunību - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Andris Reizenbergs atceras jaunību

Pazīstamais bārmenis un Rīgas domes deputāts Andris Reizenbergs kavējies saldsērīgās atmiņās par to, kā tālajā 1998. gadā izgājis pavāra praksi kafejnīcā "Lidojošā varde".

“Kā es katru darba dienu no Barona ielas tramvaja pieturas gāju ar kājām, kā mani apzaga jauniešu bariņš, kad tumsā gāju uz tramvaju, kā es pirmo reizi ieraudzīju Ufo no Radio SWH utt. ... eh, kādas atmiņas!”

Sindiju Vildi gandrīz nevar atpazīt!

“Ātrākais veids, kā nomest lieko svaru, – nogriezt matus!” – ar šādu asprātīgu omes padomu dalījusies Sindija Vilde, kas nupat ieguvusi jaunu frizūru un atrādījusi to saviem sekotājiem.

Jānis Šipkēvics - no Shipsea par Shlipsea?

Vai mūziķis Jānis Šipkēvics plāno mainīt savu skatuves vārdu? To rādīs tikai laiks, bet pagaidām kopā ar citiem platformas X lietotājiem Jānis pasmējies par eleganto joku par viņa iespējamu kandidēšanu Eiropas Parlamentā un pseidonīmu – Shlipsea.

Lauris Reiniks: “Šis laiks ir jāizmanto!”

Dziedātājs Lauris Reiniks uzrunājis visus tos, kas sasnieguši 30 un vairāk gadu vecumu, iedrošinot viņus nepalaisties un nepadoties, jo “tik gudri, stabili un pieredzes bagāti mēs esam tikai šobrīd”.