foto: ekrānuzņēmums no video
"Man nav mērķis kādam kaut ko pierādīt," Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla sniegusi pirmo interviju
Laura Vizla.
Slavenības
2024. gada 8. janvāris, 14:16

"Man nav mērķis kādam kaut ko pierādīt," Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla sniegusi pirmo interviju

Jauns.lv

Influencere Laura Vizla viesojās Betas Beidz podkāstā "Made It ar Beta Beidz". Savā līdz šim pirmajā intervijā jaunā sieviete pastāstīja par dzīvi Amerikā un nākotnes sapņiem.

Šobrīd Laura velta laiku sevis iepazīšanai un apzināšanai. Viņa vēlas augt un attīstīties influencera profesijā.

Vizla jau divus gadus apmeklē terapiju, uzskatot, ka tas ir veids kā sevi attīstīt un saprast, kāpēc dažādas lietas notiek tā, kā notiek.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon

Atceroties dzīvi Amerikā, influencere stāsta, ka, dodoties uz Dalasu nav zinājusi, ko sagaidīt no Amerikas. Sākumā latviete baidījusies iet ārā un iepazīties ar cilvēkiem, jo domājusi, ka ne tā izteiksies, nesapratīs, ko viņai saka, kautrējusies.

"Kad sajutos drošāk, vairāk nedomāju par to, ka mani nesapratīs vai tamlīdzīgi... tas ir nenormāli forši, ka tu vari citā pasaules malā veidot attiecības un iepazīt cilvēkus," saka Laura, kurai joprojām ir draudzenes Amerikā.

Dalasā Laura sapratusi, ka nevar vienkārši iet pastaigāties, kur acis rāda. Ka pilsēta ierīkota tā, lai brauktu ar automašīnām, visur pat nav gājējiem paredzētu celiņu.

"Kur man visvairāk patika (Amerikā)? Mēs vienreiz ar draugiem braucām uz Losandželosu. Viņi pēc tam tālāk gribēja braukt uz Sanfrancisko, uz Lasvegasu. Es biju ieplānojusi braukt tikai uz Losandželosu. (..) Es negaidīju neko. (..) Ceļš uz turieni bija ļoti skaists," par spilgto iespaidu saka Laura. 

Jaunā sieviete tāpat intervijā stāsta par ballītēm Amerikā, un to kā meitenes tur izvēlas atpūsties, tāpat atzīst, ka šobrīd viņas iecienītākais dzēriens ir šampanietis.

Vaicāta, vai vēlas dzīvot Amerikā, Laura saka: "Kamēr esi jauns, bez bērniem, tā ir ļoti laba vieta, kur iemācīties daudz, bet dzīvot un veidot ģimeni, laikam nē. Es gribētu palikt Eiropā. Man patīk Eiropā." Uz jautājumu, vai ir kāda vieta, kur viņai patīk vairāk par Latviju, meitene atbild: "Man ļoti patīk Latvijā. Es domāju par Latvijas ziemām, kuras varētu pavadīt, kur ir siltāks, kur ir ziemā saulīte. Varbūt kaut kur Spānijā."

Beta Beidz intervijas laikā pieminēja gadījumu, kad kāds par Lauru izteicies, ka "viņa jau neko vairāk par bilžu izvietošanu "Instragram" neprot". Tas Lauru sāpinājis, par ko viņa runā arī terapijā, taču tagad ar bilžu izvietošanu soctīklos Laura pelna naudu un apliecina: "Man nav mērķis kādam kaut ko pierādīt, vai ieriebt."

Laura priecājas, ka var būt cilvēks, kas iedvesmo. "Man patīk tas, ko es šobrīd daru un gribu tajā augt un attīstīties," norāda meitene.

Runājot par to, kādā valodā vislabāk būtu uzrunāt savus soctīklu lietotājus, Laura saka, ka raksta angļu valodā, lai viņu varētu saprast arī tie, kas dzīvo ārpus Latvijas robežām. "Cik žēl, ka mani ārzemju draugi nezina, cik smieklīga es esmu, jo viņi nesaprot mani manā valodā," ar smaidu saka Laura.