foto: Vida Press
Zvaigzne ir dzimusi. Bredlija Kūpera sešus gadus vecā meita pirmo reizi kopā ar tēti apmeklē sarkanā paklāja pasākumu
Bredlijs Kūpers un viņa sešus gadus vecā meita Lea.
Slavenības
2023. gada 14. decembris, 06:54

Zvaigzne ir dzimusi. Bredlija Kūpera sešus gadus vecā meita pirmo reizi kopā ar tēti apmeklē sarkanā paklāja pasākumu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers uz filmas "Maestro" pirmizrādes vakaru Losandželosā ieradās ar īpašu pavadoni - savu sešu gadus veco meitu Leu, kurai šis bija pirmais sarkanā paklāja pasākums mūžā.

48 gadus vecais aktieris Bredlijs Kūpers ir tēvs vienam bērnam. Meita Lea nāca pasaulē viņa attiecībās ar bijušo draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku.

Bredlijs Kūpers ar sešus gadus veco meitu Leu apmeklē filmas “Maestro” pirmizrādi

gallery icon

Otrdienas, 12. decembra, vakarā, sešus gadus vecā Lea pirmo reizi apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu. Meitene bija ģērbta leoparda raksta kleitā, ko darinājis modes nams “Dolce & Gabbana”. Tērpam bija pieskaņotas mirdzošas zelta balerīnu kurpītes.

Meitene, kura līdzinās tētim ar zilajām acīm un gaišajiem matiem, cieši turējās pie rokas aktierim, kad abi soļoja pa sarkano paklāju.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Bredlijs Kūpers ar meitu.

Arī mazā Lea ir filmējusies jaunajā biogrāfiskajā drāmā “Maestro”, kuras pirmizrādi apmeklēja. Kūpera meita atveidojusi Džeimiju Bernšteinu bērnībā. Pieaugušā vecumā šo personību uz ekrāniem atveido Maija Hauka, aktieru Umas Tūrmanes un Ītana Hauka meita.

Par godu savam pirmajam pirmizrādes vakaram Lea bija nolakojusi sarkanus nadziņus un savam manikīram pieskaņojusi sarkani melnu pleca somu.

Bredlijs Kūpers uz saviesīgo vakaru ieradās tumši zilā uzvalkā ar baltu kreklu un melnu kaklasaiti.

Filmas pirmizrādi klātienē neapmeklēja Leas mamma Irina Šaika, viņa atbalstu sniedza ar sociālo tīklu starpniecību. “Instagram”, kur viņai ir 23,3 miljoni sekotāju, modele īsajos stāstos publiskoja divas fotogrāfijas.

foto: Instagram / irinashayk

Pirmā bija melnbalts filmas “Maestro” reklāmas plakāts, kur Šaika bija pierakstījusi vārdus: “Apsveicu @maestrofilm. Tik lepna par tēti un Leu.”

Otrajā attēlā bija redzams Leas pakausis, kad viņa sēdēja tumšā kinoteātra zālē, kamēr uz ekrāna izgaismojās nosaukums “Lea Pictures,” kas ir Kūpera producentu kompānija.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Bredlijs Kūpers ar meitu Leu un popzvaigzni Lady Gaga.

Slavenību plaši apmeklētajā vakarā mazā Lea pozēja fotogrāfijām kopā ar vairākām labi zināmām zvaigznēm. Filmas pirmizrādi apmeklēja arī Bredlija Kūpera kolēģe Lady Gaga, ar kuru aktieris spēlējis kopā mūziklā “Zvaigzne ir dzimusi” (“A Star Is Born”). 37 gadus vecā popzvaigzne bija ģērbusies melnā bikškostīmā ar sudraba izšuvumiem uz žaketes.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Irina Šaika ar meitu 2020. gada 15. martā

gallery icon