foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Džastins Timberleiks pēc Britnijas Spīrsas skandalozā paziņojuma pirmo reizi iziet sabiedrībā ar sievu
Džastins Timberleiks un Džesika Bīla animācijas filmas "Troļļi 3" pirmizrādes vakarā.
Slavenības
2023. gada 19. novembris, 06:11

Džastins Timberleiks pēc Britnijas Spīrsas skandalozā paziņojuma pirmo reizi iziet sabiedrībā ar sievu

Jauns.lv

Aktieris un dziedātājs Džastins Timberleiks (42) un viņa sieva aktrise Džesika Bīla (41) pirmo reizi kopā apmeklējuši saviesīgu pasākumu pēc Britnijas Spīrsas (41) skandalozās atzīšanās par agrā jaunībā veiktu abortu, ko izdarījusi pēc Timberleika vēlēšanās.

Pāris bija ieradies uz animācijas filmas “Troļļi 3” (“Trolls Band Together”) pirmizrādi. Kā zināms, Timberleiks šajā animācijas filmu franšīzē ierunā vienu no lomām – trollītes Popijas draugu Zaru. Pāris uz sarkanā paklāja fotogrāfiem pozēja, rokās sadevies.

Džastins Timberleiks bija ģērbies “bomber” stila jakā un  melnās uzvalka biksēs, bet Džesika Bila – melnā blūzē un mini svārkos ar lieliem fliteriem.

Džastins Timberleiks un Džesika Bīla animācijas filmas “Troļļi 3” pirmizrādes vakarā Losandželosā

gallery icon

Šī bija viņu pirmā kopīgā publiskā iziešana pēc Britnijas Spīrsas biogrāfiskās grāmatas “Sieviete manī” (“The Woman In Me”) iznākšanas 2023. gada oktobra beigās. Tajā popzvaigzne atzina, ka bijusi stāvoklī ar Timberleika bērnu, taču veikusi abortu, jo viņš nebija gatavs kļūt par tēvu.

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

gallery icon

Britnija bijušo mīļoto apsūdzēja arī krāpšanā. Viņa nenosauca mīļākās vārdu, ar kuru Timberleiks spēris sānsoli, jo tagad šai sievietei ir ģimene un Spīrsa nevēlas viņai nodarīt pāri. Zvaigzne grāmatā arī atklāj, ka mūziķis no viņas šķīries ar īsziņas palīdzību.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Pāris fotogrāfiem pozēja, rokās sadevies.

Skaņdarba “Oops I Did It Again” izpildītāja atklāja, ka palikusi stāvoklī no sava bijušā drauga, taču nolēmusi veikt abortu, jo viņš uzskatījis, ka abi ir “pārāk jauni”, lai radītu bērnu. Džastinam Timberleikam pietuvināti avoti norādījuši, ka dziedātājam, kurš gatavojas atgriezties mūzikas apritē, šī atklāsme nāk klajā ļoti nepiemērotā laikā.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon

Avots arī atzinis, ka nav skaidrs, vai Džastins par abortu iepriekšējās attiecībās ir kādreiz agrāk stāstījis savai sievai Džesikai. Paziņa izteicies: “Man nav ne jausmas, vai viņš jebkad ir stāstījis Džesikai par abortu, jo attiecības ar Britniju nav kas tāds, ko Džastins apspriestu ar draugiem.”

Džastins Timberleiks ar dēlu Seilasu

Pēc pieciem draudzības gadiem dziedātājs Džastins Timberleiks un viņa mīļotā sieviete aktrise Džesika Bīla apprecējās. Kāzas pāris nosvinēja 2012. gada ...

gallery icon

“Grūtniecība man bija pārsteigums, bet tā nebija traģēdija,” grāmatā raksta Britnija. “Es ļoti mīlēju Džastinu un vienmēr domāju, ka kādu dienu mums būs ģimene. Tiesa, tas [grūtniecība] notika nedaudz agrāk, nekā biju gaidījusi. Taču Džastins pavisam noteikti nebija priecīgs par grūtniecību. Viņš teica, ka mēs neesam gatavi bērniņam, ka esam pārāk jauni.” Britnija un Džastins sāka satikties 1999. gadā, kad abi bija attiecīgi 17 un 18 gadus jauni. Viņi bija kopā līdz 2002. gadam.

Džastins Timberleiks ar sievu Džesiku Bīlu

Dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

gallery icon

Timberleiks un Džesika Bīla sāka satikties 2007. gada janvārī. Pāris saderinājās 2011. gada decembrī un apprecējās 2012. gada 19. oktobrī, sarīkojot svinības Itālijā. Džastinam un Džesikai ir divi dēli. Pirmdzimtais nācis pasaulē 2015. gada aprīlī, bet otrs dēls – 2020. gada jūlijā.