foto: FS/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Nosauktas pasaules bagātākās supermodeles. Pirmajā vietā esošajai ir 60 gadu!
Bijusī amerikāņu supermodele Ketija Airlenda (60) šā gada maijā.
Slavenības
2023. gada 5. septembris, 11:33

Nosauktas pasaules bagātākās supermodeles. Pirmajā vietā esošajai ir 60 gadu!

Jauns.lv

Kļuvis zināms, kura no supermodelēm izrādījusies visbagātākā. Eksperti ņēmuši vērā ne tikai honorārus par fotografēšanos, bet arī nopelnīto citos projektos un ienākumus no biznesa projektiem. Par to vēsta izdevums “The Sun”.

Pēc izdevuma datiem, 60 gadus vecās Ketijas Airlendas kapitāls sasniedz 538 miljonus ASV dolāru. No 1984. līdz 1996. gadam modele 13 reizes pēc kārtas bijusi redzama uz žurnāla “Sports Illustrated” vāka, bet savus lielos miljonus nopelnījusi, pateicoties pašas mārketinga kompānijai “Kathy Ireland Worldwide”.

Otro un trešo vietu sarakstā ieņem 90. gadu supermodele Sindija Krauforde un bijusī “Victoria’s Secret” modele Žizele Bundhena. Katras kapitāls sastāda 399 miljonus ASV dolāru.

Ceturtajā vietā ir modes dizainera Džanni Versačes mūza un Deivida Bovija atraitne modele Imana, kuras bagātība novērtēta 198 miljonu ASV dolāru apmērā. Piecinieku noslēdz modele un TV personība Heidija Kluma ar 159 miljoniem ASV dolāru.

Bagātākās supermodeles pasaulē 2023. gadā

gallery icon

Sestajā vietā ierindojas 59 gadus vecajā modele un aktrise Ella Makfersone, kura nopelnījusi 94 miljonus, bet septītajā – 49 gadus vecā modele un realitātes šova “America’s Next Top Model” dibinātāja Taira Benksa ar 89 miljoniem ASV dolāru.

53 gadus vecā supermodele Naomi Kempbela ierindojusies astotajā vietā ar 79 miljonu lielu bagātību, bet devīto vietu ieņem britu modele Keita Mosa, kura nopelnījusi 69 miljonus. Pasaulē bagātāko supermodeļu desmitnieku noslēdz 27 gadus vecā Kendala Dženere. Realitātes šova “Keeping up with the Kardashians” zvaigznes bagātība novērtēta 56 miljonu apmērā.

Kendala Dženere ikdienas mirkļos un modeles gaitās

gallery icon

Britu supermodelei Keitai Mosai – 40!

gallery icon

Sindijai Kraufordei 50

gallery icon

Naomi Kempbela zīmola "Agent Provocateur" apakšveļā

Apakšveļas zīmols „Agent Provocateur” izraudzījies Naomi Kempbelu par jaunās kolekcijas reklāmas seju tāpēc, ka viņai ir jau pāri 40. Zīmola ...

gallery icon

Supermodele Taira Benksa kā „Victoria’s Secret” eņģelis

gallery icon

Supermodele Ella Makfersone 51 gada vecumā

Supermodeles Ellas Makfersones figūra aizvien ir apskaužami slaida. Lai gan modele ļoti rūpējas par ķermeņa uzturēšanu, viņa šad tad ļaujas ...

gallery icon

Heidijas Klumas apakšveļas kolekcija "Intimates"

Heidijas Klumas izdoto apakšveļas kolekciju „Heidi Klum Intimates” atzinīgi novērtējuši arī kritiķi, norādot, ka šī modele zina, kas piestāv sievietēm.

gallery icon

Deivids Bovijs un Imana

gallery icon

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

gallery icon