Slavenības
2023. gada 28. augusts, 10:22

VIDEO: Kaspars Daugaviņš skumst, ka hokeja čempionātā klāt nebija tētis

Jauns.lv

Šovā "Slavenības. Bez filtra" Katrīne Vasiļevska ir devusies satikt savu brālēnu - Latvijas ledus hokeja izlases kapteini Kasparu Daugaviņu.

Sarunā Daugaviņš pastāsta par piedzīvotajām emocijām, atgriežoties mājās, kur viņu un visu komandu pie Brīvības pieminekļa sagaidīja fanu tūkstoši. Ar asarām acīs Daugaviņš atzīst, ka viņa tētis būtu bijis priecīgs piedzīvot šo brīdi kopā ar viņu.

Mūsu hokeja izlase šajā pavasarī ikvienam Latvijas iedzīvotājam dāvināja patiesas prieka emocijas, izcīnot bronzas medaļas pasaules čempionātā. Komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš vienmēr pēcspēļu intervijās un sporta studijās ir nelokāms un nosvērts savās emocijās, taču šis turnīrs lika emocijām kāpt pāri malām.

FOTO: izcilākā diena Latvijas hokeja vēsturē — izcīnītas bronzas medaļas pasaules čempionātā, 2023. gada 28. maijs

Spēlē par bronzas medaļām Latvija papildlaikā pieveic vareno ASV, 2023. gada 28. maijs

gallery icon

“Asaras bira arī no tā, ka es zinu, tētis palīdzēja visam šim sapnim iet cauri, un bija žēl, ka viņš to dzīvē nepiedzīvoja. Viņš bija liela daļa no manas karjeras, tas bija īpašs moments," par tēti Armandu, kas darbojies gan kā Piņķu hokeja halles direktors, gan "Dinamo Rīga" tehniskais menedžeris, saka Kaspars.

Ciemos pie Kaspara Daugaviņa 2020. gada pavasarī

Ciemos pie ledus hokeja meistara Kaspara Daugaviņa 2020. gada pavasarī.

gallery icon