foto: BauerGriffin/INSTARimages/ Vida Press
Popzvaigznei Bibī Reksai koncertā iemet ar tālruni. Dziedātāja slimnīcā, vainīgais arestēts
Dziedātāja Bibī Reksa.
Slavenības
2023. gada 20. jūnijs, 18:25

Popzvaigznei Bibī Reksai koncertā iemet ar tālruni. Dziedātāja slimnīcā, vainīgais arestēts

Jauns.lv

Ņujorkā arestēts kāds 27 gadus vecs vīrietis, kurš koncertā meta popzvaigznei Bibī Reksai (33) ar mobilo tālruni. Viņš policijai paskaidrojis, ka domājis, ka “tas būs jautri”, informē izmeklētāji.

Incidents notika svētdienas vakarā, kad Bibī Reksa sniedza koncertu Ņujorkā.

Tuvojoties šova noslēgumam, kāds no skatītāju pūļa meta dziedātajai ar telefonu, tas trāpīja Bibī pa galvu, pārsitot uzaci. Pēc trieciena pa galvu mūziķe saļima turpat uz skatuves un pie viņas piesteidzās pavadošās grupas dalībnieki. Dziedātāju nogādāja tuvējā slimnīcā, kur viņai virs kreisās acs uzlikta trīs šuves.

Ņujorkas pilsētas policijas sākotnējā izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrietis, koncertam beidzoties, “tīšām metis” savu telefonu.

Miesas bojājumu nodarītājs noskaidrots, un viņa vārds publiskots. Varasiestādes darījušas zināmu, ka iespējamais uzbrucējs ir 27 gadus vecais Nikolas Malvagna no Ņūdžersijas.

Viņam pirmdien izvirzītas apsūdzības divu pantu trīs punktos – par otrās pakāpes uzmākšanos, par otrās pakāpes uzmākšanos atbildību pastiprinošos apstākļos un trešās pakāpes uzbrukuma mēģinājumā.

Amerikāņu dziedātāja Bibī Reksa laiku lokos

gallery icon

Pēc Manhetenas apgabala prokuratūras teiktā, Malvagna atzinies tālruņa mešanā un notikuma vietā policistam paskaidrojis: “Es mēģināju noskaidrot, vai šova beigās varētu viņai trāpīt ar telefonu, jo tas būtu smieklīgi. ”.

Tiesas sēde nozīmēta 1. jūlijā.

Sociālajos tīklos cirkulē vairāki fanu uzņemti video, kur nofilmēts incidenta brīdis. Pēc tālruņa trieciena pa galvu, dziedātāja noslīgst ceļos. Kādā citā video redzams, ka Bibī sāpēs satver seju rokās un vairāki komandas cilvēki piesteidzas mūziķei palīgā, lai aizvestu prom no skatuves.

Saskaņā ar vairāku “Twitter” kontu sniegto informāciju, Bibī mamma Bukurije Reksa pastāstījusi, ka meitas brūcei slimnīcā uzliktas trīs šuves.

“Tas ir tik necienīgi un pretīgi,” rakstīja viens faniem, papildot ar incidenta video fragmentu, kas noskatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu.

“Beidziet apmētāt māksliniekus ar mantām! Kretīnu uzvedība,” dusmojās cits soctīklu lietotājs. “Uzbrukt slavenībām kļūst pārāk ikdienišķi un nav normāli,” rakstīja vēl kāds, citiem lietotājiem atceroties, ka līdzīgus incidentus piedzīvojis arī Harijs Stailss un Lady Gaga.

“Izcils šovs, kuru sabojāja kāds fans, metot Bibī Reksai ar savu telefonu. Cerams, ka viņai pēc tā viss būs kārtībā,” savu nosodījumu pauda vēl kāds, papildinot ar video fragmentu.  

Pati Bibī savā “TikTok” kontā padalījusies ar nelielu video, kurā redzama ar zilumu uz acs un plāksteriem uz uzacs.

“Man ir labi, jā, es jūtos labi,” viņa nodziedājusi rindiņu no skaņdarba “I’m Good (Blue)”, sniedzot nelielu ieskatu, kā viņai tagad klājas.