foto: no privātā arhīva
"Apprecējāmies, kad mums bija astoņpadsmit." Latvijas hokeja varoņa Artūra Šilova sievas Vendijas stāsts
Artūrs un Vendija apprecējās 2019. gada 23. augustā. Abiem tolaik bija 18 gadu.
Slavenības
2023. gada 30. maijs, 06:33

"Apprecējāmies, kad mums bija astoņpadsmit." Latvijas hokeja varoņa Artūra Šilova sievas Vendijas stāsts

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā pasaules hokeja čempionātā laukumā sevi spilgti pierādīja Latvijas jaunais un talantīgais vārtsargs Artūrs Šilovs, par kuru mājās īkšķi turēja, labas domas sūtīja un pārdzīvoja viņa sieva Vendija Šilova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas hokeja jaunās zvaigznes sieva sniegusi interviju žurnālam "Kas Jauns", pastāstot gan par abu iepazīšanos, gan kopdzīvi.

foto: no privātā arhīva
Artūrs un Vendija apprecējās 2019. gada 23. augustā. Abiem tolaik bija 18 gadu.

“Mēs iepazināmies Ziemeļvalstu ģimnāzijas 10. klasē, tobrīd mums bija 16 gadu, sākām iet vidusskolā. Un, kad pienāca 18, izdomājām nostabilizēt savas attiecības. Daudzi teica, ka esam par jaunu, lai precētos. Bet mēs sapratām, ka esam šim solim gatavi,” stāsta hokejista sieva.

foto: no privātā arhīva
Vendija Šilova.

Šobrīd Vendija ļoti gaida, kad vīrs ieradīsies mājās, jo viens otra klātbūtni varēs baudīt tikai nelielu laika posmu, līdz Artūrs dosies uz Kanādu, kur spēlē AHL vienībā Ebotsfordas "Canucks". Jau drīzumā komandai varētu sākties treniņnometnes.

“Es ļoti mīlu savu vīru un ļoti lepojos ar viņu. Nu pēc čempionāta varēsim mazliet ilgāk pabūt kopā. Tā kā tagad studēju, tad ziemas periodā, kad ir hokeja sezona, tik bieži netiekamies. Es arī pati šobrīd daru visu iespējamo, lai izveidotu un nostabilizētu savu karjeru. Manām studijām vēl nepieciešami divi gadi, un nākotnē es ļoti vēlos attīstīt savu skaistumkopšanas privāto praksi. Man ir svarīgi attīstīt sevi, jo zinu, ko vēlos, un zinu savu mērķi. Tāpat arī iestājos par vīra karjeras panākumiem un lepojos ar viņa sasniegumiem. Mēs abi ar Artūru tiecamies sasniegt savus mērķus. Mēs abi esam karjeristi," saka Vendija.

Pie Brīvības pieminekļa sagaida hokejistus

Fani sagaida hokejistus pie Brīvības pieminekļa.

gallery icon
132

Visu sarunu ar Vendiju par cerību uz skaistu un lielu kāzu ceremoniju, balto līgavas kleitu, ģimenes vasaras un tālākiem plāniem lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!