Latvijas hokeja zvaigžņu spēle "Ozo" hallē 2023. gada maijā

Bijušie Latvijas hokeja izlases puiši, apvienojot spēkus ar jaunajiem talantiem, 2023. gada maijā devās laukumā "Ozo" halles 15 gadu jubilejas ...

gallery icon
138
Slavenības
2023. gada 29. maijs, 06:10

FOTO: bijušie Latvijas izlases hokejisti aizvada zvaigžņu spēli par godu "Ozo" halles jubilejai

Juris Vaidakovs

Kamēr Latvijas hokeja izlase Tamperē cīnījās par medaļām pasaules čempionātā, tikmēr bijušie izlases puiši, apvienojot spēkus ar jaunajiem talantiem, devās laukumā "Zvaigžņu spēlē", kas notika "Ozo" halles 15 gadu jubilejas svinībās.

Jau kopš "Ozo" halles atklāšanas svētkiem ierasts, ka svinību kulminācija ir Latvijas hokeja zvaigžņu draudzības spēle. Arī šoreiz bija paredzēts, ka Ozolniekos vaigā varēs redzēt Latvijas izlases spīdekļus Kaspara Daugaviņa un Laura Dārziņa komandās, taču gluži saprotamu iemeslu dēļ Zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvā nācās ieviest izmaiņas. Bet nekas – aizvadītās piektdienas vakarā "Ozo" halles ledu šķēla gan bijušie izlases vīri, gan šī brīža junioru valstsvienības puiši.

Par muzikālo gaisotni svinībās gādāja Normunds Jakušonoks, kurš šoreiz nebija ar izlasi Tamperē, bet gan Ozolniekos. Un lepojās ar 15 gadus glabāto "Ozo" halles pirmās jubilejas hokeja kreklu.

Normunds Jakušonoks.

Hokeja halles svētki iesākās ar pašu mazāko hokejistu spēli un veiklības stafetēm, kur pavisam mazākajiem censoņiem grūtākos šķēršļus pārvarēt palīdzēja Miķelis Rēdlihs un Mārtiņš Karsums. Uz ledus manāmi bija arī Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, skatītāju rindās - Kristaps Sotnieks. "Es jau arī mazliet pagrūstījos!” pēc spēles nosmēja Laviņš, kas savas karjeras laikā aizvadījis 230 mačus Latvijas izlasē un bijis trijās olimpiskajās spēlēs.

foto: Juris Vaidakovs
Rodrigo Laviņš (pa labi) karjeras laikā aizvadījis 230 spēles Latvijas izlasē.

Hokeja fani Doma laukumā vēro Latvijas izlases pusfināla cīņu ar Kanādu

Tūkstošiem cilvēku sestdien, 27. maijā Rīgas centrā pulcējušies, lai uz lielajiem ekrāniem kopīgi skatītos pasaules čempionāta hokejā pusfināla spēli starp ...

gallery icon
159

FOTO: fani vēro Latvijas cīņu par bronzas medaļām; 2023. gada 28. maijs

Fani vēro, kā Latvija izcīna vēsturisko bronzas medaļu pasaules hokeja čempionātā; 2023. gada 28. maijs

gallery icon
151