foto: Publicitātes
Skandalozie Rūdolfs Brēmanis un Glorija Grevcova kopā iet pat uz hokeju
Glorija un Rūdolfs.
Slavenības
2023. gada 23. maijs, 06:50

Skandalozie Rūdolfs Brēmanis un Glorija Grevcova kopā iet pat uz hokeju

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Skandalozais bijušais diplomāts un brunču mednieka slavu iemantojušais Rūdolfs Brēmanis jau kopš aizvadītās vasaras ir ciešā draudzībā ar pretrunīgi vērtēto Saeimas deputāti Gloriju Grevcovu. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nupat abi "Arēnā Rīga" apmeklēja Latvijas izlases hokeja spēli.

Žurnāls "Kas Jauns" atgādina, ka Brēmaņa biogrāfija ir skandālu caurvīta. Vispirms viņš uzmanības lokā nonāca ar savām mīlas dēkām, cenšoties savaldzināt vienu daiļavu pēc otras, dažreiz pat vairākas uzreiz.

Pēc šķiršanās no sievas Gabrielas Brēmanis par savu pavadoni bija izvēlējies TV šova "Latvijas princese" dalībnieci Montu Zuki, tad vairākkārt izgājis sabiedrībā ar dziedātāju Lieni Šomasi, līdz uzsācis attiecības ar aktrisi Agnesi Zeltiņu. Tās ilga trīs gadus un noslēdzās ar pamatīgiem skandāliem un pat tiesvedību, kad permanentā grima speciāliste Kristīne Deimone publiskoja Brēmaņa saraksti, kurā viņš, lai arī esot attiecībās ar Zeltiņu, izteica Deimonei tiešus intīmos piedāvājumus, solot viņu “kārtīgi izmīlēt”. Pēc tam Rūdolfa Brēmaņa vārds izskanēja daudz nopietnākos skandālos, šoreiz par Latvijas valsts apkrāpšanu, esot diplomātiskajā dienestā.

foto: Aculiecinieka
Rūdolfs Brēmanis un Saeimas deputāte Glorija Grevcova kopā fanu zonā pie "Arēnas Rīga", apmeklējot Latvijas izlases spēli pasaules čempionātā hokejā.

Beidzamajos gados Rūdolfs Brēmanis bijis viens no aktīvākajiem pretvakcinācijas protestu rīkotājiem, kā arī iesaistījās politikā, no partijas "Katram un katrai" saraksta cerot kļūt par Saeimas deputātu. Taču nekļuva. Toties Saeimā tika ievēlēta "Stabilitātei!" biedrene Glorija Grevcova – 34 gadus veca divu bērnu māte, kuras reputāciju uzreiz pēc ievēlēšanas parlamentā centās sagraut anonīmi “labdari”, sociālajos tīklos komentējot, ka “Latvijas parlamentā ir ievēlēta Rīgā leģendāra prostitūta”. Kas ar to domāts, lai paliek uz pašu rakstītāju sirdsapziņas, taču fakts, ka jaunievēlētā Saeimas deputāte pati parūpējās par nepatikšanām, Centrālajai vēlēšanu komisijai iesniedzot par sevi nepatiesas ziņas. Sekoja tiesa, kas Grevcovai par melošanu piesprieda 160 stundas sabiedriskā darba, bet pati Glorija pameta partiju "Stabilitātei!", kļūstot par neatkarīgo deputāti.

Priekšvēlēšanu laiks tad arī satuvināja Rūdolfu Brēmani un Gloriju Grevcovu. Viņi iepazinušies kādā antivakseru mītiņā, kur Brēmanis nointervējis Gloriju, un tā abu draudzība auga augumā. Viņi nekautrējās sociālajos tīklos publiskot fotogrāfijas un attēlus, kur redzami, kā kopā pusdieno, sporto, apmeklē dažādus pasākumus. Brēmanis bija arī aktīvākais Grevcovas aizstāvis viņas tiesvedības laikā. Abi arī tagad turpina iesaistīties visdažādākajās protesta akcijās. Piemēram, Brēmanis un Grevcova nesen bija vieni no pamanāmākajiem protestētājiem pret atkritumu dedzināšanas rūpnīcas būvi Ropažu novadā, un Saeimas deputāte kopā ar savu pavadoni pārstāvēja Saulīšu ciema iedzīvotāju intereses.

Tikmēr šopavasar publiskā vidē nonāca neglaimojoša informācija par Glorijas Grevcovas ģimenes dzīvi. Viņas bērna tēvs Edgars pavēstīja, ka Grevcova, kad tika ievēlēta par deputāti, ar viņu vienojusies, ka abu dēls dzīvos pie tēva, taču kopš tās reizes tā arī neesot maksājusi alimentus. Edgars arī neslēpa, ka ar Gloriju iepazinušies portālā, kur dažas dāmas sevi piedāvājušas par samaksu. Abi satikušies, uzsākuši kopdzīvi, Glorija palikusi stāvoklī, bet pēc pāris gadiem viņa ar pusotru gadu veco abu dēlu aizmukusi pie cita vīrieša, ar kuru apprecējusies un kurš, kad Edgars ieradies pie viņiem satikt savu dēlu, uzsācis kautiņu – izšāvis uz Edgaru ar gāzes pistoli un sitis pa galvu. Tagad Glorija ar vīru ir izšķīrusies, viņš bēguļo no policijas, bet to, ka viņa sava bērna tēvam nemaksājot alimentus, gan sauc par apmelojumiem.

Savas sievietes ved uz sportu

Rūdolfs Brēmanis gan pats ir sportisks vīrietis, gan sporta fans. Un bieži vien savas sievietes vedis uz visdažādākiem sporta pasākumiem.

Ar Lieni Šomasi basketbolā

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

2013. gada 3. martā Brēmanis kopā ar Lieni skatījās "VEF Rīga" spēli.

Ar Agnesi Zeltiņu basketbolā

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

2013. gada 8. oktobra vakarā uz "VEF Rīga" maču "Arēnā Rīga" Brēmanis ieradās kopā ar Agnesi.

Ar Agnesi Zeltiņu boksā

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

2018. gada 27. janvārī Brēmanis bija aizvedis Zeltiņu uz "Arēnu Rīga", lai vērotu latviešu boksera Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņu. 

Glorija Grevcova ierodas uz tiesas sēdi

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā 2023. gada 17. janvārī skatīja Krimināllietu, kurā par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) ...

gallery icon
22

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!