Slavenības
2023. gada 16. maijs, 02:06

FOTO: SWH 30 gadus svin 30. stāvā un sapulcē košu svinētāju bariņu

Jauns.lv

Ar vērienīgu ballīti, sabiedrībā pazīstamiem un svarīgiem ļaudīm, un uz jautras nots vakar, 15. maijā, nosvinēta radio “SWH” 30 gadu ballīte.

Radio “SWH” valdes priekšsēdētājs un ballītes “saimnieks” Jānis Šipkēvics aicinātos viesus sagaidīja “Zunda Towers” augstceltnes 30. stāvā, kur visu vakaru notika svinības.

Viesi ar lielākām un mazākām dāvanām sāka ierasties vēlā pēcpusdienā. Viņu vidū sabiedrībā plaši pazīstami mūziķi un mākslinieki, uzņēmēji un politiķi.

Viesu vidū bija Rīgas mērs Mārtiņš Staķis, prezidenta amata kandidāts Uldis Pīlēns, mācītājs Juris Rubenis, Uldis Marhilevičs, Renārs Kaupers, Juris Pūce un daudzi citi.

Radio "SWH" 30 gadu jubilejas ballīte

Ar vērienīgu ballīti, sabiedrībā pazīstamiem un svarīgiem ļaudīm, un uz jautras nots 2023. gada 16. maijā tika nosvinēta radio “SWH” ...

gallery icon

Protams, netrūka vairāk un mazāk populāru mūziķu, tāpat pasākums arī pulcēja ne tikai esošos, bet arī kādreizējos SWH dīdžejus un radio personības. Ballītē bija manāms Andris Freidenfelds jeb plašāk pazīstams kā Fredis, kādreizējais SWH dīdzējs Horens, Linda Leen.

Vakaram iesilstot vakara viesi varēja izbaudīt plašu muzikālo priekšnesumu loku, kur uzstājās gan daži no SWH ļaudīm, gan viesmākslinieki. Vakara gaitā viesi metās trakulīgās dejās un baudīja svinības.