Populārā ukraiņu dziedātāja LOBODA uzstāsies ar jaunu labdarības koncertprogrammu Rīgā
Mūzika
2023. gada 10. maijs, 13:07

Populārā ukraiņu dziedātāja LOBODA uzstāsies ar jaunu labdarības koncertprogrammu Rīgā

Reklāmas projekts

10. jūnijā populārā ukraiņu dziedātāja LOBODA uzstāsies "Wondersala" ar grandiozu solo šovu savas labdarības pasaules turnejas ietvaros. Koncertā skanēs dziedātājas iemīļoti hiti un svaigas dziesmas no viņas jaunā albuma "Made in U".

Jaunā albuma panākumi, kuru dziedātāja drīzumā prezentēs Rīgā, ir kļuvuši starptautiski. Albuma dziesmas ir ne tikai ieguvušas rekordlielu straumējumu skaitu Ukrainā, bet arī iekļuvušas vairāk nekā 30 pasaules valstu populārāko albumu topā.

Svarīgi atzīmēt, ka LOBODA daļu no ieņēmumiem, kas gūti no katra koncerta, visa gada garumā novirza savas dzimtās pilsētas Irpiņas rekonstrukcijai un atjaunošanai. Savukārt, nauda no albuma "Made In U" straumēšanas tiek novirzīta jaunas mājas iegādei un iekārtošanai medmāsu ģimenei no Kijivas, kas kara dēļ zaudēja savas mājas.

Koncerts Latvijā dziedātājai būs patiesi īpašs. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sākuma Rīga silti uzņēma mākslinieci un ir kļuvusi par viņas otrajām mājām.

"Dārgā Rīga, esmu ļoti pateicīga par tik absolūtu mīlestību pret manu jauno albumu "Made In U". Mums noteikti ir par ko dziedāt. Es gaidu neaizmirstamu vakaru! Es nevaru sagaidīt, lai redzētu jūs koncertā," LOBODA uzrunāja savus Latvijas fanus koncerta priekšvakarā.

LOBODA savu jauno labdarības pasaules turneju sāka 17. aprīlī ar izpārdotu koncertu Prāgā. Turnejas laikā viņa ar savu iespaidīgo šovu ir uzstājusies sešās Vācijas pilsētās, kā arī Austrijas, Azerbaidžānas un Gruzijas galvaspilsētās.

Gandrīz katrā pilsētā dziedātāja veic papildu labdarības misijas - Berlīnē viņa apmeklēja lielāko ukraiņu bēgļu patversmi Eiropā, Prāgā dalījās uz skatuves ar ukraiņu bērnu kori, bet Vīnē organizēja masveida tikšanos ar ukraiņu bērniem.