foto: ekrānuzņēmums no video
Prusaks iziet uz "Met Gala" sarkanā paklāja, bet viņa zvaigžņu stunda ir īsa
Nelūgtais viesis prusaks "Met Gala" ballē.
Slavenības
2023. gada 4. maijs, 05:01

Prusaks iziet uz "Met Gala" sarkanā paklāja, bet viņa zvaigžņu stunda ir īsa

Jauns.lv

Nē, šoreiz nav runa par kādu teatrālu tērpu, kam piedēvēts prusaka izskats, bet gan par īstu kukaini, kuru glaunās Metropoles mākslas muzeja Kostīmu institūta balles laikā pamanīja uz sarkanā paklāja.

Lai gan uz vērienīgo pasākumu pulcējās pasaulē slavenākie cilvēki, nedalītu uzmanību uz īsu mirkli piesaistīja kāds pavisam necils un nevēlams kaitēklis. Prusaks izpelnījās ne tikai klātesošo, bet arī pasaules fotogrāfu uzmanību, kad tas skraidīja pa sarkano paklāju šā gada “Met Gala” balles atklāšanā.

Žurnāla “Variety” publiskotajā video redzams, kā nelūgtais kaitēklis metas pāri sarkanajam paklājam pēc tam, kad nemanīts ticis garām drošības kontrolei un veiksmīgi iekļuvis pasākuma norises vietā, kur ieejas biļete vienam cilvēkam maksā 50 000 ASV dolāru.

Bija dzirdams, kā slavenību vērotāji pārsteigumā aizelšas, kad kukainis, ģērbies savā klasiskajā spīdīgi brūnajā smokingā, skrēja augšup pa Ņujorkas Metropoles mākslas muzeja kāpnēm.

Kādā brīdī aģentūras “Getty Images” fotogrāfs veterāns Kevins Mazurs nofotografēja sarkanā paklāja pārsteidzošo zvaigzni, pirms izlikās, ka to nomin, raksta “Hollywood Reporter”.

Diemžēl kukaiņa sapņiem “ietusēt” kopā ar sabiedrības krējumu modes pasākumā nebija lemts piepildīties: neaicināto kaitēkli dažus mirkļus vēlāk bez liekas ceremonēšanās līdz nāvei nomina kāda neidentificēta persona, informē “Variety”.

“Ar dziļām skumjām mums jāziņo, ka “Met Gala” prusaks tika samīts,” izdevums rakstīja savā “Twitter” kontā. “Variety” savu rakstīto papildināja ar attēlu, kur kaitēklis redzams uz sarkanā paklāja un tam pievienoja uzrakstu “Met Gala Prusaks 2023-2023”.

“Met Gala 2023” balles krāšņie tērpi, godinot Karla Lāgerfelda piemiņu

gallery icon