Slavenības
2023. gada 30. marts, 09:22

VIDEO: Žanna Dubska stāsta, cik reizes ir bildināta

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" komandai pievienojusies uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete, kas turpmāk vadīs rubriku "Kas karsts". Pirmā slavenība, pie kuras sieviete devās ciemos, bija stiliste Žanna Dubska. Tika runāts gan par izskanējušo "Stila patruļas" skandālu, gan par Žannas mīlestības dzīvi.

Sarunas sākumā abas sievietes dalījās savās pārdomās par skandālu, ko aizsāka pašmāju dragkvīns Amuna Davis. Viņš sociālo tīklu vidē nelaipni izteicās par stilistu Aleksandra Pavlova un Žannas Dubskas darbu modes un pārvērtību šovā “Stila patruļa”.

Žanna pēc šī visa saka: "Viņam galvā ir putra! Viņam ir konkrēts mērķis kļūt populāram, bet es jūtu sāpi. Šim cilvēkam sāp.” Bet Katrīne min, ka pēc viņas novērojumiem "viņš nav ļauns cilvēks, bet ja viņam ir mērķis, tad viņš noslaucīs visus, kas būs šī mērķa ceļā".

Ilgi nekavējoties pie skandāla temata, Katrīne veikli maina tematu uz Žannas mīlas dzīvi, jo, kā izrādās, sieviete ir manīta iepazīšanās aplikācijā “Tinder”.

“Jā, es no 2016. gada esmu tur. Kad es izšķīros, nometu no klints gredzenu un sajutos brīva darīt visu, ko vēlos!” Žanna atzīst, ka daudzi kavalieri ir viņu bildinājuši, bet sieviete labāk izbauda brīvību.

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon