foto: Twitter/ Vida Press
Žerārs Pikē kategoriski atsakās runāt par Šakiras "atriebības dziesmu"
Žerārs Pikē un Šakira.
Slavenības
2023. gada 15. marts, 13:41

Žerārs Pikē kategoriski atsakās runāt par Šakiras "atriebības dziesmu"

Jauns.lv

Kolumbiešu dziedātāja Šakira neilgi pēc skandalozās šķiršanās ar bijušo vīru Žerāru Pikē laida klajā jaunu TQG dziesmu. Dziesmā ir vārdi, ka viņš nevar viņu aizmirst un vēlas atgriezties.

Dziesmā slavenā kolumbiešu dziedātāja vaino Pikē par neskaitāmām nodevībām. Tomēr pats Pikē šo tēmu, kā arī Šakiras jauno viņam veltīto dziesmu labprātāk neapspriež.

"Jā, protams, es dzirdēju dziesmu, bet nevēlos par to runāt. Mums ir atbildība. Vecākiem ir jāaizsargā savi bērni. Katrs pieņem lēmumus. Es nevēlos par to runāt. Es vienkārši vēlos, lai ar maniem bērniem viss būtu kārtībā, " pavēstījis Pikē.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Šakira un Džerards Pikē iepazinās 2010. gadā. Gadu vēlāk viņi oficiāli paziņoja par savām attiecībām. 2012. gadā kļuva zināms, ka viņi ir bērna gaidībās. 2013. gadā Šakira dzemdēja dēlu Milānu, bet 2015. gadā vēl vienu. Otro zēnu sauca Saša.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Tomēr jau 2022. gadā Šakira un Pikē izšķīrās. Šakira šim notikumam veltīja dziesmu, pēc kuras iekļuva Ginesa rekordu grāmatā. Dziedātāja uzstādīja 14 rekordus, un "atriebības dziesma" viņai atnesis jaunu slavas vilni.