foto: JosiahW / BACKGRID/ Vida Press
"Kāpēc pieradināt jau no mazotnes?": Ratažkovski nofotografēta pastaigā ar divgadīgo dēlu, bet faniem kaut kas ļoti nepatika
Emīlija Ratažkovski ar dēlu Silvestru.
Slavenības
2023. gada 10. marts, 06:14

"Kāpēc pieradināt jau no mazotnes?": Ratažkovski nofotografēta pastaigā ar divgadīgo dēlu, bet faniem kaut kas ļoti nepatika

Jauns.lv

31 gadu vecā modele un aktrise Emīlija Ratažkovski par māmiņu kļuva 2021. gadā. Pirms dažām dienām - 8. martā - viņas dēlam Silvestram Apollo Bēram apritēja divi gadi.

Ar bērna tēvu Sebastianu Bēru-Maklardu Emīlija izšķīrās aizvadītā gada jūlijā. Šobrīd modele bauda brīvas sievietes statusu un uzsāk jaunus romānus. Viņa manīta randiņos ar dīdžeju Orazio Rispo, komiķi Ēriku Andrē, bijušo Kimas Kardašjanas un Kaijas Gerberes draugu komiķi Pītu Deividsonu un mākslinieku Džeku Grīru.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar dēlu baro viņu ar picu

gallery icon

Taču arī dēlam Emīlija Ratažkovski neaizmirst veltīt laiku. “Būt tavai mammai ir maģiski. Es tevi mīlu vairāk, nekā tu jebkad varētu iedomāties,” mazuļa dzimšanas dienā sociālajos tīklos rakstīja modele.

Bet tagad viņa pamanīta pastaigā ar dēlu un paparaci izdevies uzņemt vairākas mīlīgas ģimenes bildes. Taču sabiedrībai tās nemaz nepatika.

Lieta tāda, ka Ratažkovski pa ceļam nolēmusi divus gadus veco dēlu pabarot ar lielu picas šķēli. Interneta lietotāji tagad vienā balsī klaigā, ka tas nav veselīgākais ēdiens pat pieaugušajiem – nemaz nerunājot par mazu bērnu.

foto: JosiahW / BACKGRID/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski ar dēlu Silvestru

“Viņa vispār apjēdz, ar ko baro bērnu? Un vēl piedevām uz ielas”, “Vai Emīlija pavisam neprot gatavot pati? Ēd picu un vēl ar to dēlu baro”, “Kāpēc jau no mazotnes pieradināt bērnus pie ātrajām uzkodām? Ir daudz citu veselīgāku ēdienu. Galu galā uz ielas var bērnam iedot ābolu,” raksta sašutušie komentētāji.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon

Emīlijas Ratažkovski grūtnieces stiliņš

gallery icon