foto: Balkis Press/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Šārona Stouna atklāj, kāpēc ļoti cietusi viņas karjera
Amerikāņu aktrise Šārona Stouna kinofestivālā Saūda Arābijā šā gada 2. decembrī.
Slavenības
2022. gada 7. decembris, 15:33

Šārona Stouna atklāj, kāpēc ļoti cietusi viņas karjera

Jauns.lv

Holivudas dīva Šārona Stouna paziņojusi, ka aktrises karjera savulaik stipri cietusi, jo viņa aktīvi nodarbojusies ar izglītošanu AIDS jautājumos. Aktrise atzina, ka savu darbību dēļ saņēmusi arī neskaitāmus draudus.

Saūda Arābijā notiekošajā kinofestivālā “Red Sea” 64 gadus vecā aktrise žurnālistiem pastāstīja, viņai “nebija ne jausmas, ar kādu pretestību, brutalitāti, naidu un apspiešanu nāksies saskarties”.

Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon

Šārona Stouna jau 90. gados sāka sadarbību ar labdarības fondu "amfAR", kas palīdz AIDS slimniekiem. Fondu nodibināja Holivudas dīva Elizabete Teilore 1991. gadā un vairākus gadus bija organizācijas priekšsēdētāja. Vēlāk viņu nomainīja Šārona Stouna.

Šārona Stouna "Dolce & Gabbana" fotosesijā Venēcijā

63 gadus vecā aktrise Šārona Stouna "Dolce & Gabbana" fotosesijā Venēcijā 2021. gada augustā.

gallery icon

Strādājot ar fondu, Stouna saskārusies ar draudiem. “Ar fondu strādāju jau 25 gadus, līdz AIDS medikamentus sāka reklamēt televīzijā kā aspirīnu. Šī sadarbība izpostīja manu karjeru. Es nestrādāju astoņus gadus, man nepārtraukti draudēja, tostarp manai dzīvībai, un es nolēmu, ka man jāturpina.”

Neraugoties uz visām piedzīvotajām negācijām, Stouna atzinās, ka neko nenožēlo.

Romantiski pikantās Šāronas Stounas dzīves ainiņas!

Romantiski pikantās Šāronas Stounas dzīves ainiņas!

gallery icon

Pagājušā gada jūlijā Šārona Stouna pirmo reizi sešu gadu laikā Kannās sarīkoja "amfAR" labdarības galā koncertu. 2020. gadā Šārona Stouna saņēma Elizabetes Teilores AIDS fonda balvu “Legacy Award”.

Agrāk Šārona Stouna atzinusi, ka filma “Pamatinstinkts”, kas padarīja viņu par sekssimbolu un uzlika sava veida zīmogu viņas karjerai, izpostījusi viņas dzīvi. Aktrise stāstīja, ka viņai savulaik liegta bērna aizbildniecība, jo cilvēki domājuši, ka viņa filmējas seksa filmās, un bijuši pārliecināti, ka aktrise personīgajā dzīvē līdzinās savai populārās filmas varonei.

Šārona Stouna ar dēlu Roanu 2021. gadā

gallery icon

90. gadu seksa simbols Šārona Stouna kino un dzīvē

gallery icon