foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Viljams un Ketrīna dosies vizītē uz ASV, kur satiks daudz slavenību, bet ne Meganu un Hariju
Princis Viljams un princese Ketrīna.
Slavenības
2022. gada 29. novembris, 07:15

Viljams un Ketrīna dosies vizītē uz ASV, kur satiks daudz slavenību, bet ne Meganu un Hariju

Jauns.lv

Šo trešdien Velsas princis Viljams un princese Ketrīna dosies oficiālā vizītē uz ASV, kur viņiem paredzēts tikties ar dziedātāju Billiju Ailišu un aktieri Rami Maleku, taču netiek ziņots, ka viņu plānos ietilptu tikšanās ar ASV dzīvojošo Viljama brāli princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu.

Princese Ketrīna un princis Viljams jau pēc dažām dienām uzsāks oficiālo vizīti ASV, kur tiksies ar virkni slavenību… bet ne Meganu Mārklu un Hariju.

Viljams kopā ar sievu uz ASV dosies trešdien, kur viņiem paredzēts daudz tikšanos, to skaitā arī viesošanās slavenību plaši apmeklētā pasākumā Bostonā.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon

Pāra trīs dienu ilgais ceļojums būs pirmā ārvalstu vizīte kopš kļūšanas par Velsas princi un princesi.

Tā noslēgsies MGM Mūzikas zālē 2. decembrī, kur pāris apmeklēs “Earthshot” pasākumu, kuru kāds no karaliskajai ģimenei pietuvinātām personām raksturojis kā “Viljama “Super Bowl” brīdi”.

Harijs un Megana, Viljams un Ketrīna kopā ar karalisko ģimeni ierodas Vestminsteras zālē, kur pārvests karalienes šķirsts 2022. g. 14. IX

gallery icon

Balvu ceremonijas galvenā māksliniece būs dziedātāja Billija Ailiša. Pasākumā uzstāsies arī Annija Lenoksa, Elija Gouldinga un Bejonsas protežē “Chloe x Halle”.

Aktieris Rami Maleks, kurš atveidoja Frediju Merkūriju biogrāfiskajā filmā “Bohēmista rapsodija” (“Bohemian Rhapsody”), un TV šova  “Šitskrīka” (“Schitt’s Creek”) zvaigzne Katrīna O’Hāra pasniegs balvas, un raidījuma atklāšanā runu teiks ētera personība sers Deivids Atenboro.

Velsas princese Ketrīna apmeklē valsts banketu par godu Dienvidāfrikas prezidenta Sirila Ramafosa vizītei

gallery icon

Izskanējusi informācija, ka ASV dzīvojošie Saseksas hercogi valsts austrumu krastā rīkoto pasākumu neapmeklēs.

Zināms, ka princis Harijs un Megana Mārkla 6. decembrī Ņujorkā dosies uz ceremonijas “Ripple of Hope” galā pasākumu, kur saņems balvu par nostāju pret “strukturālo rasismu” karaliskajā ģimenē.

Princis Viljams un princese Ketrīna viesojas Belfāstā 2022. gada 6. oktobrī

gallery icon

Paredzams, ka Saseksas hercogs un hercogiene, kuri apsūdzēja vārdā nenosauktu karaļnama personu skaļi paustajās bažās par viņu dēla Ārčija ādas krāsu, nepievienosies Viljamam un Ketrīnai nedz “Earthshot” balvu ceremonijas vakarā, nedz arī citos Velsas prinča un princeses oficiālās vizītes pasākumos.

2022. gada oktobris. Megana Mārkla sniedz interviju par dzīvi mājās un attālinātu darbu

gallery icon

Britu karaļnamam pietuvināta persona vēsta, ka princis Viljams pasākumu “Earthshot” redz kā ļoti nozīmīgu savai izaugsmei aizvien pieaugošajā “globālā līdera” lomā un nevēlas, ka Kalifornijā dzīvojošais pāris novērstu viņa uzmanību.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon