foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Kāda ir Andželinas Džolijas attieksme pret Breda Pita jauno romānu?
Andželina Džolija un Breds Pits.
Slavenības
2022. gada 5. oktobris, 06:39

Kāda ir Andželinas Džolijas attieksme pret Breda Pita jauno romānu?

Jauns.lv

Nesen internetā parādījusies informācija, ka Emīlijai Ratažkovski ir romāns ar aktieri Bredu Pitu. Viņi bieži pavadot laiku kopā. Sākumā slavenības redzēti kopā kādā no Parīzes restorāniem, bet pēc tam atpazīti bārā Ņujorkā. Kā pret jaunajām attiecībām izturas Pita šķirtā sieva un abu kopīgo sešu bērnu māte Andželina Džolija?

Šovasar kļuva zināms par Emīlijas Ratažkovski šķiršanos no vīra Sebastiana Bēra-Maklarda. Viņu šķiršanās iemesls bija Holivudas producenta neskaitāmie sānsoļi. Neskatoties uz nesen pārdzīvoto, Emīlija jau ir gatava jaunām attiecībām.

Fani painteresējušies, kā Andželina Džolija reaģējusi uz bijušā vīra jaunajām attiecībām. Kā izrādās, aktrisi šobrīd maz uztrauc Pita personīgā dzīve.

“Dienā, kad viņš atbrauks pie viņas un pateiks, ka plāno kādu iepazīstināt ar viņu bērniem, Andželina pievērsīs uzmanību, taču līdz tam brīdim viņu tas neinteresē,” norādījis kāds aktrisei tuvs paziņa.  

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon

Atgādināsim, ka 2016. gada rudenī Džolija iesniedza tiesā dokumentus un pieprasīja šķiršanos no Breda Pita. Uz šo soli aktrisi pamudinājis konflikts, kas Pitam izcēlies ar vecāko audžudēlu Medoksu.

"Es no Breda Pita izšķīros savas ģimenes labklājības dēļ. Tas bija pareizs lēmums. Līdz pat šai dienai man vissvarīgākā ir bērnu labklājība. Daži cilvēki izmanto manu klusēšanu, un bērni plašsaziņas līdzekļos ir redzējuši melus par sevi. Taču es saviem dēliem un meitām atgādinu, ka viņiem ir sava taisnība, ka vajag domāt pašiem ar savu galvu. Patiesībā mani bērni ir seši ļoti drosmīgi un stipri jauni cilvēki,” pirms dažiem gadiem intervijā žurnālam “Vogue” norādīja Džolija.

Modele Emīlija Ratažkovski dodas uz restorānu pavisam caurspīdīgā tērpā

gallery icon

Aktieru pārim ir trīs kopīgi bioloģiskie bērni – Šilo (16) un dvīņi Nokss un Vivjena, kas ir 14 gadus veci. Viņiem ir arī trīs adoptēti bērni. Zaharai (17), Paksam (18) un Medoksam (21) Džolija kļuva par audžumammu, kad katrs no viņiem vēl bija pavisam mazs. Vēlāk arī Pits oficiāli adoptēja mīļotās sievietes audžubērnus un deva viņiem savu uzvārdu.