TV
2022. gada 26. septembris, 12:12

"Dejo ar zvaigzni" pamest nākas mūziķim rolandam če

Jauns.lv

Svētdien, 25. septembrī, TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni" skatītājiem bija iespēja tiešraidē baudīt trīspadsmit šarmantu un apņēmības pilnu pāru priekšnesumus, kuri nedēļas garumā bija gatavojušies, lai cīnītos gan par žūrijas, gan skatītāju simpātijām. Pēc otrā raidījuma žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet rolandam če ar savu partneri Vitu Laicāni - viņi neguva pietiekamu atbalstu un no tālākas cīņas izstājās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieskats šova "Dejo ar zvaigzni" 2022. gada 25. septembra raidījumā

Ieskats šova "Dejo ar zvaigzni" 2022. gada 25. septembra raidījumā.

gallery icon
35

Šova deju laukumā tika izdejots kviksteps, lēnais valsis, Vīnes valsis, ča ča ča, rumba, samba un tango. Kā pirmie uz deju grīdas kāpa Matīss Karro ar savu partneri Zani Prokofjevu, kuri vakaru atklāja ar roķīgu kvikstepu. Žūrija novērtēja viņus un viņu priekšnesumu ar īstas ballītes sajūtu, tomēr netrūka arī ieteikumu tehniskā snieguma uzlabošanai.

Vakara gaitā augstāko žūrijas vērtējumu izpelnījas Maksims Busels ar Liza Manija, saņemot 26 punktus par izpildīto rumbu, bet skatītāji kopā ar žūriju lēma, ka pirmie šovu atstās reperis, dziesmu autors un mūzikas producents rolands če un viņas deju partnere, Latvijas čempionāta godalgotu vietu ieguvēja Vita Laicāne, kuri dejoja Vīnes valsi neparastas mūzikas pavadībā, par savu deju saņemot 21 punktu. Lai arī divi pāri – Matīss Karro un Mārcis Auziņš ar savām deju partnerēm – saņēma par vienu punktu mazāk no žūrijas, izšķirošais šoreiz ir bijis tieši skatītāju balsojums.

Dejotāju sagatavotos priekšnesumus stingri, bet taisnīgi vērtēja baleta pedagogs un repetītors, kā arī skatuves dejas pedagogs Iļja Vlasenko, profesionāla sporta deju dejotāja, trenere un tiesnese Marta Kalēja-Irbe un horeogrāfe un režisore Inga Krasovska.

Skaties gada gaidītāko un krāšņāko šovu “Dejo ar zvaigzni” svētdienu vakaros plkst. 20:30 kanālā TV3, kā arī nākamā paaudzes televīzijā Go3!