foto: Madame Tussauds Orlando/ MEGA / Vida Press
Džeimsa Bonda franšīzes producenti meklē aktieri, kurš būtu uzticīgs lomai nākamos 10-12 gadus
Aģentu Džeimsu Bondu atveidojušo aktieru vaska figūras.
Slavenības
2022. gada 25. septembris, 06:11

Džeimsa Bonda franšīzes producenti meklē aktieri, kurš būtu uzticīgs lomai nākamos 10-12 gadus

Jauns.lv

Nākamā Džeimsa Bonda atveidotājs aizvien tiek meklēts.

To apgalvo populārās franšīzes producenti Barbara Brokoli un Maikls Dž. Vilsons.

Vēl ir tikai meklējumu sākums, tā nesenā intervijā žurnālam “Variety” apgalvojuši abi producenti, kuru uzdevums nav no vieglajiem, lai atrastu to īsto un vienīgo, kurš godam turpinās aģenta 007 lomu.

Džeimsu Bondu atveidojuši:

gallery icon

Daniels Kreigs pasaulē slavenāko spiegu atveidoja garus 15 gadus un producenti saprot, ka šīs lomas turpināšana būs ārkārtīgi nopietna apņemšanās jebkuram aktierim.

Idriss Elba, kuru ilgu laiku uzskatīja par reālāko kandidātu, kurš turklāt būtu pirmais tumšādainais Bonds, nesen ir paziņojis, ka šī loma “nav viņa karjeras mērķis”, šādi izslēdzot sevi no potenciālo kandidātu saraksta.

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon

“Viņš ir lielisks,” intervijā sacīja Vilsons. “Mēs mīlam Idrisu,” piebilda Brokoli.

“Lieta tāda, ka būs pāris gadu pārtraukums,” atzīmēja producente. “Bet, kad mēs izvēlēsimies Bondu, tās būs 10-12 gadu saistības. Tāpēc viņš, iespējams, domā: “Vai es tiešām to gribu?” Ne visi to vēlas. Bija gana grūti pierunāt Danielu Kreigu to izdarīt.”

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon

“Turklāt Kreigs tolaik [kad sāka filmēties franšīzē] bija trīsdesmit gadu vecumā,” kolēģes teikto papildināja Vilsons. Idriss Elba šā gada 6. septembrī nosvinējis savu 50. dzimšanas dienu.

Runājot par apņemšanos strādāt pie franšīzes daudzu gadu garumā, Brokoli sacīja: “Ļoti daudzi domā – ‘Ak, būtu forši piedalīties vienā.’ Bet tā tas nebūs iespējams!”

Šons Konerijs kā Džeimss Bonds

gallery icon

Producente citēja bijušā aģenta 007 aktiera Pīrsa Brosnana vārdus, kurš savulaik teicis: “Vairāk cilvēku ir staigājuši uz Mēness, nekā spēlējuši Džeimsu Bondu.”

Saskaņā ar derību kompānijas “Ladbrokes” teikto, "Supermena" zvaigzne britu aktieris Henrijs Kavils (39) ir bukmeikeru favorīts ar likmēm 2:1.

61 gadu vecais Pīrss Brosnans aizvien labā formā

Bijušais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs aktieris Pīrss Brosnans aizvien ir labā fiziskajā formā. Nesen viņš manīts atpūšamies Havaju salās. Pēc ...

gallery icon

7:2 – tādas izredzes “Ladbrokes” prognozē seriāla “Bridžertona” (“Bridgerton”) pirmās sezonas zvaigznei Regē-Žanam Peidžam (34). Viņam seko Idriss Elba (50) – 4:1 un Toms Hārdijs (45) – 5:1.

Rodžers Mūrs Džeimsa Bonda lomā

89 gadu vecumā mūžībā aizgājis britu aktieris Rodžers Mūrs, kurš 70. un 80.gados tēloja Džeimsu Bondu

gallery icon

Džeimsa Bonda jaunās filmas "No Time To Die" pirmizrāde Londonā

Karaliskā ģimene un Holivudas zvaigznes vakar pulcējās Londonā, kur notika jaunās Džeimsa Bonda filmas “No Time To Die” pirmizrāde.

gallery icon