Slavenības
2022. gada 26. jūlijs, 06:16

64 gadus vecā Šārona Stouna lepojas ar savu augumu un faniem parāda ļoti atklātu bildīti

Jauns.lv

Holivudas dīva Šārona Stouna saviem 3,2 miljoniem "Instagram" sekotāju atstājusi pavisam maz iztēlei, svētdien daloties ar pašas jaunāko fotogrāfiju.

64 gadus vecā “Oskara” balvai nominētā aktrise parādījusi, kā bauda laisku atpūtu svētdienā. Kino dīva sauļošanās dienai bija izvēlējusies zaļas bikini biksītes ar leoparda rakstu, bet kailo ķermeņa augšdaļu piesegusi vien ar pieskaņotu krāsu pludmales dvieli. Fotogrāfijā aktrise redzama koķeti smaidām. Viņa nepārprotami lepojas ar savu augumu, un par to neko nevar pārmest, jo viņas gados tas aizvien ir lielisks. Attēla komentārā gan viņa to neliek manīt.

Savu juteklisko fotogrāfiju Šārona Stouna parakstījusi ar sekojošu teikumu: “Pateicīgi neideāla ideālā dienā.”

Savu koptēlu aktrise papildinājusi ar garu kaklarotu, kas rotā viņas kailās krūtis.

Šajā pašā dienā aktrise savus fanus iepriecinājusi ar vēl vienu fotogrāfiju. Tajā redzams viņas 22 gadus vecais dēls Roans.

Attēlā aktrises vecākais dēls plati smaida kamerai, kamēr bauda atpūtu kopā ar suni.

Roans ir Šāronas Stounas un viņas bijušā vīra Fila Bronšteina kopīgi adoptētais dēls. Ar Bronšteinu Stouna apprecējās 1998. gadā.

Roanu pāris adoptēja 2000.gadā. Diemžēl ģimenes dzīve izira jau dažus gadus vēlāk un 2004. gadā pāris oficiāli šķīra laulību.

Šārona Stouna ar dēlu Roanu 2021. gadā

gallery icon

Gadu vēlāk Stouna adoptēja otru dēlu Lairdu Vonnu. Savukārt 2006. gadā viņas dzīvē ienāca trešais adoptētais dēls Kvinns Kellijs.

2020. gadā intervijā izdevumam “InStyle” aktrise dalījās pārdomās par vecāku lomu un norādīja, ka būt par mammu ir pats lielākais sasniegums viņas dzīvē.

“Es visvairāk lepojos ar to, ka esmu mamma,” izteicās Stouna.

Šārona Stouna ar dēliem Beverlihilsā

gallery icon

Viņa arī pauda prieku, ka spējusi pārvarēt nedienas, lai varētu rūpēties par saviem dēliem.  

“Esmu pratusi savākties, lai virzītos uz priekšu un nepazaudētu savu mērķi būt par vecāku un labi audzinātu savus bērnus,” norāda aktrise.

Šārona Stouna ar dēlu Parīzē

gallery icon

Stouna norāda, ka vienmēr bijusi atklāta ar dēliem par notikumiem savā pagātnē, lai bērni no tiem gūtu dzīves mācību.

“Es viņiem stāstu par to, ko esmu pārdzīvojusi un par to, kas mani ir sāpinājis. Lai viņi saprastu, kā pasaule var agresīvi izturēties pret sievietēm. Lai viņi varētu būt bruņinieki citu vīriešu vidū,” pastāstīja trīs dēlu mamma Šārona Stouna.

Aug džentlmenis! Šāronas Stounas dēls palīdz mammai nest čemodānu

gallery icon

Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon