foto: Publicitātes
Reperis rolands če izdod dziesmu "oda tusam" un izziņo jaunu albumu
rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadu.
Mūzika
2022. gada 21. aprīlis, 09:45

Reperis rolands če izdod dziesmu "oda tusam" un izziņo jaunu albumu

Jauns.lv

Pašmāju reperis rolands če klajā laiž dziesmu "oda tusam", kas ir pirmais singls no 29. aprīlī gaidāmā jaunā albuma "visurgājējs".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ja dzīve ir ķermenis, tad tuss viennozīmīgi tam ir kā kāja, roka vai kāda cita ķermeņa daļa. Bez tā normāli funcionējošam organismam neiztikt, tāpēc veltīju tam tādu kā slavas dziesmiņu. Ilgi neesmu izdevis mūziku, tāpēc kā albuma pirmo singlu izvēlējos tieši ar šādu tematiku - baigi ilgi sēdēts mājās, jāiznāk beidzot ietusēt”, par singlu stāsta rolands če.

“oda tusam” autors un producents ir rolands če. Dziesmas video versiju veidojuši “Policy production”. 

“Videoklipā principā atainots ceļš uz tusu. Cauri tuksnešiem, ūdeņiem, mežiem un kosmosiem - vienalga kā, bet līdz tusam ir jātiek. Video tapa ideālā atmosfērā ar ideāliem cilvēkiem un esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka tas ir jūtams klipā”, uzskata rolands če. 

Latvijas repa skatuves aprindās rolands če ir jau atzinību ieguvis mākslinieks, bet plašākai sabiedrībai rolanda če vārds kļuva zināms pēc singla “Tort” veiksmīgajiem panākumiem, kā arī dziesmas “Riņķa deja (Krievu rulete)”, kas bija arī mākslinieka pirmā sadarbība ar mūzikas izdevniecību "Universal Music".

rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadu, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā. Mūzikā darbojas gan kā solo mākslinieks, gan ņem dalību vairākos kopprojektos, no kuriem panākumiem bagātākais ir duets kopā ar kolēģi, reperi xantikvariāts – abu pēdējais kopalbums “Siera plate 2” ir guvis lielu atsaucību klausītāju vidū, kā arī tika nominēts Latvijas mūzikas balvai “Zelta mikrofons 2019”.