Slavenības
2022. gada 17. aprīlis, 08:14

Džastins Timberleiks sadusmojas, kad viņam pajautā par Britnijas Spīrsas grūtniecību

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas bijušajam puisim Džastinam Timberleikam bija ļoti dīvaina reakcija, kad reportieris viņam pavaicāja viedokli par dziedātājas gaidāmo trešo bērnu.

Skaņdarba “She Likes the Rain” izpildītājs Džastins Timberleiks neielaidās sarunā ar paparaci, kurš apvaicājās: “Hei, kā iet, Džastin? Britnija tikko paziņoja, ka ir stāvoklī ar trešo bērnu.”

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

gallery icon

Nav zināms, vai 41 gadu vecais dziedātājs tobrīd jau zināja šos jaunumus, taču skaidrs bija viens – neko komentēt viņš nevēlas. Tā vietā viņš reportierim dusmīgi uzkliedza: “Stop! Ejiet prom”. Tā bija dziedātāja vienīgā reakcija.

Par to, ka ir mātes cerībās, Britnija Spīrsa paziņoja pirmdien ar sociālo tīklu palīdzību. Viņai šis būs trešais bērns, bet pirmais kopā ar līgavaini Semu Asghari. Izskanējuši minējumi, ka popzvaigzne ar savu mīļoto ir slepus salaulājusies, jo “Instagram” vēstījumā viņa Semu sauc par savu vīru.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

Pirms neilga laika dziedātāja savā “Instagram” kontā ierakstīja pārdomas par pagātni un lika noprast, ka Timberleiks viņu savulaik izmantojis tikai slavas dēļ. Šo ierakstu viņa gan vēlāk dzēsa.

Amerikāņu popzvaigzne un puišu grupas “N Sync” dziedātājs bija pāris abu karjeras pirmsākumos.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Pēc samērā skandalozas un medijos plaši apspriestas šķiršanās pāris devās katrs savās gaitās. Lai gan Britnija jau agrāk ir komentējusi abu attiecības un Džastins pat ir atvainojies par savu tā laika uzvedību, dziedātājas ieraksts liecināja, ka viņa aizvien nav līdz galam piedevusi bijušajam puisim.

Britnija publiskoja nelielu video, kurā bija redzama dejojam pie Dastijas Springfīldas skaņdarba “Son Of A Preacher Man”, ģērbusies jaunā kleitā ar punktiņiem. Komentārā viņa paskaidroja, ka saņēmusi “aicinājumu” no Jēzus par cilvēkiem, kas viņu agrāk nodevuši.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon

Videoklipa parakstā, kas šobrīd ir dzēsts, Britnija atklāja, kā skanējis šis aicinājums: “Dārgais bērns… tava mamma izdeva savu grāmatu tieši tajā laikā, kad viņa bija tev visvairāk vajadzīga… un KĀPĒC??? SLAVAS un UZMANĪBAS!!!!”

foto: Ekrānuzņēmums

Ar šiem vārdiem Britnija, visticamāk, bija domājusi savas mammas Linnas Spīrsas 2008. gadā sarakstītos un izdotos memuārus, kam dots nosaukums “Cauri vētrai: patiess stāsts par slavu un ģimeni tabloīdu pasaulē” (“Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World”).

Grāmatu publicēja gadu pēc tam, kad Britnija bija publiski piedzīvojusi nervu sabrukumu.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon

Šajā “Instagram” ierakstā Britnija, domājams, bija mērķējusi arī uz “Cry Me A River” dziedātāju, nosodot viņa rīcību pēc plaši apspriestās šķiršanās 2002. gadā.

“Tavs bijušais izdarīja to pašu,” Britnija turpināja citēt no Augšas saņemto aicinājumu. “Viņš izdeva savu pirmo albumu, izmantojot tavu vārdu un apgalvojot, ka tu viņu apkaunoji!!!”

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Džastins Timberleiks ar sievu aktrisi Džesiku Bīlu 2020. gadā.

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks bija kopā trīs gadus, un viņus uzskatīja par romantiskāko pārīti tā laika popmūzikas pasaulē. Šķiršanās sekoja pēc tam, kad paklīda baumas, ka Britnija it kā esot bijusi neuzticīga Džastinam.

Timberleika karjera ar katru nākamo brīdi kļuva aizvien spožāka un veiksmīgāka. Dziedātājs savās dziesmās stāstīja par šķiršanās sāpēm, savukārt Britnija tika vainota pie abu šķiršanās.