Slavenības
2022. gada 4. janvāris, 07:07

"Gribēju piedzimt 10 gadu ātrāk": Daniels Redklifs pastāsta par iemīlēšanos "Harija Potera" uzņemšanas laikā

Jauns.lv

Vēl pirms “Harija Potera” divdesmitās jubilejas speciālizlaiduma “Atgriešanās Cūkkārpā” (“Return to Hogwarts”) iznākšanas internetā parādījās daudz interesantu faktu par franšīzes filmēšanas laiku. Atklājās arī, ka galvenās lomas atveidotājs, britu aktieris Daniels Redklifs (32) tolaik bija iemīlējies aktrisē Helēnā Bonemā Kārterē (55).

Sarunas laikā ar speciālizlaiduma veidotājiem Daniels Redklifs nolasīja vēstuli, kuru savulaik rakstījis savai “Harija Potera” filmu kolēģei Helēnai Bonemai Kārterei. Redklifs tajā atzīstas, ka ir viņā iemīlējies.

“Dārgā HBK,” Daniels Redklifs sāka lasīt vēstuli. “Es priecājos būt jūsu partneris un paplāte tādā nozīmē, ka vienmēr turēju jūsu kafiju.”

foto: ddp/PictureLux / Vida Press
Helēna Bonema Kārtere un Daniels Redklifs jaunajā speciālizlaidumā.

“Es jūs mīlu,” viņš turpināja. “Es tikai būtu vēlējies piedzimt desmit gadus agrāk, tad man būtu bijusi iespēja. Liela mīlestība un pateicība, ka esat tik forša.”

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
2007. gads.

Tiesa, Helēna Bonema Kārtere, kura franšīzē atveidoja ļaundari Bellatrisi Svešovsku, filmēšanas laikā bija ļoti tāla no Daniela kvēlās mīlestības.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Filmēšanas laukumā 2009. gadā.

Redklifs intervijā atklāja, ka “Harija Potera” filmēšanas gados piedzīvojis ļoti daudz kā nebijuša. “Katra manas dzīves daļa ir saistīta ar [Hariju] Poteru,” apliecinājis aktieris. “Mans pirmais skūpsts ir saistīts ar kādu šeit. Šeit iepazinu arī
savas pirmās draudzenes.”

foto: Joanne Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Pirmizrādes vakarā Londonā 2010. gada novembrī.

“Harijs Poters”: atgriešanās pēc 20 gadiem

gallery icon