foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - vēsturiska drāma, stāsts par Lesiju un filmas patriotiskai noskaņai
Kadrs no filmas "Dvēseļu putenis".
TV
2021. gada 16. novembris, 17:50

Nedēļas jaunumi "Tet+" - vēsturiska drāma, stāsts par Lesiju un filmas patriotiskai noskaņai

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet stāstu par uzticamo Lesiju, drāmu "Šarlatāns" un baudiet patriotisku noskaņu ar latviešu filmām.

Lesija atgriežas atkal

12 gadu vecais Florians un viņa mīļais suns Lesija dzīvo idilliskā ciematā Vācijas laukos.

Kad Floriana tēvs zaudē darbu, ģimenei nākas pārvākties uz mazu dzīvoklīti, kurā nedrīkst turēt suņus. Lesiju atdod citai ģimenei, taču Florians un Lesija ļoti grib atkal būt kopā, tādēļ Florians dodas piedzīvojumā, lai atrastu savu labāko draugu.

Ģimenes drāmu "Lesija atgriežas mājās" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu, vācu vai krievu valodā.

Dziednieks ar neparastām spējām

Filmas "Šarlatāns" ("Šarlatán") sižets balstīts uz slavenā čehu dziednieka Jana Mikolāšeka biogrāfijas.

Jans veltīja savu dzīvi slimnieku ārstēšanai. 30. gados Čehoslovākijā iegūdams unikāla tautas dziednieka reputāciju, viņš turpināja savu darbību nacistu okupācijas un padomju varas laikos. Janam Mikolāšekam piemita neparastas spējas, kuras cilvēkiem ne tikai palīdzēja, bet arī viņus atgrūda – un bieži, iespējams, palīdzība bija vairāk nepieciešama viņam pašam.

Biogrāfisko filmu "Šarlatāns" skatieties "Tet+ Kino" čehu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Patriotiskai noskaņai

Svētku nedēļā "Tet+" piedāvā pašmāju filmas katrai gaumei.

Beidzamo gadu spilgtākās latviešu kinofilmas tagad lūkojamas "Tet+" īpašajā sadaļā "Patriotiskai noskaņai". Valsts svētku nedēļā varat skatīties izcilo kara drāmu "Dvēseļu putenis", vēsturiskās filmas "Baiga vasara", "Rīgas sargi" un "Mijkrēslī", ironiski romantisko "Rūgto vīnu", "Sapņu komandu 1935" par Latvijas basketbola izlases varoņdarbiem, mūsdienu pasaku "Naktssargs un veļasmazgātāja", detektīvseriālu "Inspektors Grauds", tāpat vienmēr jautros "Emīla nedarbus" un "Kapteiņa Enriko pulksteni", meistardarbus "Bedre", "Nāves ēnā", "Bille", "Saulessvece", "Dāvana vientuļai sievietei" un "Ziemassvētku jampadracis", komēdijas "Tizlenes", "Svingeri", "Blēži", "Jaungada taksometrs", "Klases salidojums" un "Kriminālās ekselences fonds", drāmas "Oļegs" un "Melānijas hronika", izsmalcināto "Ko zina Klusā Gerda", kā arī daudzas izcilas dokumentālas filmas un, protams, animācijas darbus jaunākajai paaudzei.