TV
2021. gada 2. marts, 11:55

Ar jauniem varoņiem atgriežas seriāls "Viņas melo labāk"

Jauns.lv

1. martā pie skatītājiem nonāca seriāla "Viņas melo labāk" jaunākā sezona, kur jau iemīļotajiem varoņiem pievienosies septiņi jauni aktieri – Jānis Vimba, Kristīne Nevarauska, Uldis Anže, Māris Skrodis, Lienīte Osipova, Sandija Dovgāne un Vita Balčunaite. Izmaiņas notikušas arī seriāla veidotāju sastāvā – jaunajā sezonā režisora loma uzticēta aktierim un režisoram Mārim Bezmeram, kurš seriālā atveido Robertiņu.

Seriāla jaunā sezona pie skatītājiem ir ieradusies ar vairākiem jaunumiem - seriāla režijas darbs ir uzticēts aktierim un režisoram Mārim Bezmeram, kurš seriālam pievienojās tā 2. sezonā, atveidojot Robertiņa tēlu. Seriāla radošā komanda ir piedzīvojusi izmaiņas, jo ilggadējais režisors Sigits Račkis, noslēdzot seriāla astotās sezonas filmēšanu 2020. gada vasarā, nolēma doties pelnītā atpūta, jaunā režisora lomu uzticot Mārim Bezmeram, kurš jau iepriekš ir sadarbojies ar režisoru “Viņas melo labāk” filmēšanas laukumā ne vien kā aktieris, bet arī kā režisora domubiedrs.

“Seriāla “Viņas melo labāk” režisēšana ir mana debija liela un apjomīga mēroga projektā, turklāt tā ir ne vien debija, bet arī ļoti liela atbildība pret seriālu, kas tautā jau ir iemīļots. Tādēļ mans uzdevums ir to nesabojāt, bet padarīt tikai labāku -  uzfrišināt, ienest jaunas vēsmas, visa komanda strādājam pie tā, lai seriāls būtu vizuāli krāšņāks, baudāmāks, arī plašais jauno aktieru sastāvs noteikti ir būtiska daļa no tā”, par seriāla tapšanu stāsta tā režisors Māris Bezmers.

Seriāla "Viņas melo labāk" devītās sezonas varoņi

Seriāla "Viņas melo labāk" devītās sezonas varoņi

gallery icon

Seriāla devītajā sezonā kopumā ir 80 sērijas, 40 sērijas skatāmas kanālā "TV3 Life" pavasara sezonā jau no 1. marta, savukārt sezonas otrā daļa būs skatāma "TV3 Life" ēterā rudenī.

“Kopumā es jūtos priecīgs un arī lepns – apjomīgais darbs pie seriāla jaunākās sezonas ir gandrīz noslēdzies. Ir patīkams satraukums, gaidot, kā nu būs izdevies. Bet es apzinos, ka viedokļi var atšķirties, jo nebūs, kā iepriekš. Taču svarīgi atcerēties, ka visiem izpatikt nevar, tādēļ es darbu veicu tā, lai man pašam būtu interesanti, lai komandai būtu interesanti un ceru, ka arī skatītājiem būs interesanti,” turpina Māris.

foto: Publicitātes

Seriālam devītajā sezonā pievienojušies arī septiņi jauni aktieri. Jaunie varoņu stāsti savīsies ar jau iepazīto varoņu stāstiem tā, ka reizēm būs grūti atšķetināt, kurš ir kurš! Un būs reizes, kad pat meli neglābs nedz jau iemīlētos varoņus, nedz arī jaunos!

Iepazīstieties ar seriāla jaunajiem varoņiem!

Renārs (Jānis Vimba) ir viens no slavenākajiem Latvijas plastiskajiem ķirurgiem, kuram ir vairākas kaislības – palīdzēt sievietēm kļūt ideālām, motocikli un pašas sievietes. Viņš, laimīgas nejaušības rezultātā, paliek dzīvs un nenoslīkst, viņu izglābj Roberts, kurš ar Renāru kļūst par ļoti labiem draugiem. Plastikas ķirurgam Renāram ir arī ļoti greizsirdīga sieva Jana, kuras rakstura dēļ Valdis nokļūst dīvainās un smieklīgās dzīves situācijās. 

Jana (Kristīne Nevarauska) ir Renāra sieva, kurai ir viss, ko sieviete var vēlēties – skaistums, nauda un uzticīgs vīrs, taču prieku par to bojā nebeidzamas greizsirdības lēkmes.

foto: Publicitātes

Savas greizsirdības apmāta Jana ļaujas cita vīrieša valdzinājumam, lai ieriebtu savam vīram. Atriebības dēļ viņa ir gatava uz visu.

Edijs (Uldis Anže)  ir Janas brālis.

foto: Publicitātes

Viņš ir privātdetektīvs,  izseko, noklausās un palīdz atrisināt visdažādākās situācijas.  Viņš ir sieviešu magnēts, latviešu Džeimss Bonds, kurš spējis savaldzināt pat Martu. Naudas dēļ viņš ir gatavs iesaistīties tumšās un bīstamās lietās.

Ilona (Lienīte Osipova) ir Martas krustmeita, kura pārceļas dzīvot uz Rīgu, tomēr… viņa var aizbraukt no laukiem, bet nekad netiks vaļā no laukiem sevī.

foto: Publicitātes

Viņa ir ļoti vienkārša un naiva meitene, kura tic visiem un neprot glabāt noslēpumus. Jebkuru iepazīto cilvēku sauc par savu draugu un ielaidīs savā mājā, bet vienmēr grūtā brīdi izpalīdzēs. Viņai vienlaicīgi iepatīkas divi vīrieši. Kurš būs tas īstais?

Ingars (Māris Skrodis) ir jauns puisis no laukiem, viņš  ir sirsnīgs, vaļsirdīgs un par mašīnām zina pilnīgi visu. Viņa lielākais elks ir Kostja, ar kuru iepazīstas un sāk pie viņa strādāt. Tiek iejaukts mīlas trijstūrī. Diemžēl viņam ir viens trūkums – Ingaram ļoti garšo iedzert.

Tīna (Sandija Dovgāne) ir Olgas mirušās māsas meita.  Viņa uzrodas pēkšņi un negaidīti un Olga gādīgi uzņemas rūpes par viņu. Tīna ir ļoti aizdomīga un noslēpumaina. Kādu noslēpumu viņa glabā? To nezina neviens..

Laima (Vita Baļčunaite) tikko atgriezusies no Amerikas un dodas meklēt darbu. Ar savu šarmu un izveicību viņai izdodas atrast darbu pie Roberta un tur viņa kļūst par Ilonas labāko draudzeni. Viņai plānā ir afēra, kuru īstenot palīdz Marta un tādejādi izdodas apmānīt bagātu vecāku dēlu.

Skaties seriāla „Viņas melo labāk“ jaunāko sezonu kanālā TV3 Life no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.30 un nākamās paaudzes televīzijā Go3!.