foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Princesei Beatrisei ir ļoti bagāts jauns draugs
Princese Beatrise.
Slavenības
2018. gada 21. novembris, 10:33

Princesei Beatrisei ir ļoti bagāts jauns draugs

Jauns.lv

Labas ziņas no Bakingemas pils. Britu karalienes Elizabetes II mazmeitas princeses Beatrises (30) dzīvē ienākusi jauna mīlestība, turklāt ļoti bagāta.

foto: Peter Tarry/REX/ Vida Press
Nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs Edoardo Mapelli Moci.

Interneta portāla „The Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, princese Beatrise privātajā dzīvē atkal ir laimīga. Viņa satiekoties ar Edoardo Mapelli Moci, kurš esot pasakaini bagāts. Moci esot „nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs”.

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci ir nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs. Viņš ir šķirtenis un divus gadus veca dēla tēvs.

gallery icon

Britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun” informē, ka Edoardo ir 34 gadus vecs, viņš esot bijušā premjerministra tuva aizsaulē aizgājuša drauga audžudēls. Tiesa, vīrietis ir šķirtenis un viņam ir divus gadus vecs dēls Volfijs, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējā laulībā. Edoardo specializējas „turīgu klientu apkalpošanā, atrodot un labiekārtojot vairākus miljonus vērtus īpašumus”.

foto: Ian Jones / Allpix / MEGA / Vida Press
Princese Beatrise ar mammu Jorkas hercogieni Sāru Fērgusoni māsas princeses Eiženijas kāzās šā gada 12. oktobrī.

Runā, ka nekustamo īpašumu magnāts un Jorkas princese Beatrise iepazinušies šā gada septembrī, mēnesi pirms Beatrises jaunākās māsas princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kāzām. Abus esot iepazīstinājis kāds „kopīgs paziņa”, – informē „The Sun”.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princeses Eiženijas kāzas ar Džeku Brūksbenku.

„Viņi uzreiz atrada kopīgu valodu,” apgalvo paziņa. „Viņi jau ir kopā pavadījuši brīvdienas un aizvadītajā nedēļā Beatrise viņu iepazīstinājusi ar [mammu] Fērgiju un savu tēti. Viss attīstās ļoti strauji. Nevienu tas nepārsteigtu, ka pēc īsa laika viņi saderinātos. Viņi varētu apprecēties jau 2019. gadā. Draugi par to ir diskutējuši.”

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Princese Beatrise.

Princeses iepriekšējais draugs bija amerikānis Deivs Klārks, ar kuru viņa izšķīrās 2016. gada augustā. Pāris bija kopā desmit gadu.

foto: Splash News/ Vida Press
Princese Beatrise ar amerikāni Deivu Klārku kopā bija desmit gadus. Viņi izšķīrās 2016. gadā.

Princese Beatrise un Deivs Klārks

gallery icon

Cilvēki izsmej princeses Beatrises cepuri

gallery icon

Princeses Beatrises stils

gallery icon

Princese Beatrise absolvē koledžu

gallery icon