foto: Vida Press
Miris atrasts „Zombijzēns” no Lady Gaga mūzikas video
Modelis Riks Dženests jeb „Zombijzēns” miris atrasts savās mājās Monreālā, Kanādā. Runā, ka tā bijusi pašnāvība.
Slavenības
2018. gada 3. augusts, 12:55

Miris atrasts „Zombijzēns” no Lady Gaga mūzikas video

Kasjauns.lv

32 gadu vecumā miris atrasts modelis Riks Dženests, kurš savu tetovējumu dēļ labāk bija pazīstams kā „Zombijzēns”. Viņš filmējies arī dziedātājas Lady Gaga mūzikas videoklipā „Born This Way”.

Modelis Riks Dženests popularitāti iemantoja galvenokārt pateicoties saviem neparastajiem tetovējumiem – kaulu un cilvēka orgānu zīmējumiem, kas bija tetovēti viscaur uz viņa ķermeņa, to skaitā galvaskausa fragmentiem arī uz sejas. Ne velti viņu iesauca par „Zombijzēnu”.

Modelis Riks Dženests jeb „Zombijzēns”

Modelis Riks Dženests jeb „Zombijzēns”.

gallery icon

Riks Džnenests sadarbojās ar franču modes namu „Thierry Mugler”, bija repera Jay-Z apģērbu zīmola „Rock-A-Wear” reklāmas seja un bija pozējis prestižā modes žurnāla „Vogue” japāņu izdevumam.

Dženests atrasts miris savās Monreālas mājās, Kanādā. Jaunākā informācija liecina, ka viņš esot pats atņēmis sev dzīvību, taču šis fakts vēl nav apstiprināts oficiāli.

Modeļa laba draudzene dziedātāja Lady Gaga, kuras videoklipā „Born This Way” viņš filmējies 2011. gadā, izteikusies, ka jūtas „dziļi satriekta” par notikušo.

„Mums smagāk jāstrādā, lai mainītu kultūru, izvirzītu garīgo veselību priekšplānā un dzēstu kauna izjūtu, ka par to nedrīkst runāt,” norādījusi bēdu sagrautā populārā dziedātāja.

„Ja tu ciet, piezvani draugam vai ģimenei jau šodien pat. Mums ir jāglābj vienam otru!”

foto: Vida Press
„Zombijzēns” bija repera Jay-Z apģērbu kolekcijas reklāmas seja.

Dženesta menedžmenta kompānija apstiprinājusi faktu par modeļa nāvi un norāda, ka ir „šokēta un sāpināta”.

„Riko mīlēja visi, kuriem bija paveicies viņu satikt un iepazīt,” tie norāda sociālajos tīklos publicētajā vēstījumā.

„Mēs nelaimīgos jaunumus uzzinājām pēcpusdienas iesākumā un komandas biedri devušies atbalstīt ģimeni un radiniekus šajā tumšajā un grūtajā brīdī.”

„Vēlamies izteikt mūsu visdziļāko līdzjūtību... Paldies, zombijzēn, par skaistajiem mirkļiem mūsu kompānijā, un par tavu starojošo smaidu.”

foto: Vida Press