foto: Juris Rozenbergs
Sarkanais paklājs, greznas kleitas un šampanietis. Seriāla zvaigznes svin „UgunsGrēks” noslēgumu. FOTO
Uz seriāla "UgunsGrēks" noslēguma svinībām ierodas aktieris Jafovs Rafalsons.
Slavenības
2017. gada 20. maijs, 09:51

Sarkanais paklājs, greznas kleitas un šampanietis. Seriāla zvaigznes svin „UgunsGrēks” noslēgumu. FOTO

Kasjauns.lv

19. maija vakarā kinoteātrī „Splendid Palace” pulcējās populārā seriāla „UgunsGrēks” aktieri, radošā komanda un draugi, lai kopīgi noskatītos fināla sēriju un nosvinētu ilgus gadus ilgušā projekta noslēgumu.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon

Jau pusotru stundu pirms fināla sērijas sākuma kinoteātra vestibilā pulcējās lūgtie viesi. Sanākušie sveica seriāla producenti Baibu Salenieci un režisori Intu Gorodecku ar ziediem, baudīja šampanieti un uzkodas, kā arī kavēja laiku sarunās. Ieradās gan tie aktieri, kuri seriālā ir no pirmās filmēšanas dienas, piemēram, Leons Krivāns, Egils Melbārdis, Regīna Devīte, gan tie, kuri seriālā jau kādu laiku nav redzami - Anna Šteina, Maija Doveika, Evija Skulte, Gunta Virkava, Ainārs Ančevskis u.c.
Kad zālē tika rādīta „UgunsGrēka” noslēguma sērija, reizēm varēja dzirdēt aplausus un ovācijas, reizēm smieklus. Seriāls noslēdzās uz pozitīvas nots – ar Danas un Gata, kā arī Zentas un Induļa kāzām. Pēc tam ar skaļiem aplausiem tika sumināta režisore un producente, kā arī uz skatuves aicināti aktieri, kuri visilgāk „UgunsGrēkā” spēlējuši. Katrs aktieris dāvanā saņēma fotoalbumu par piemiņu no šā projekta. Diemžēl pasākumu nevarēja apmeklēt aktieris Ģirts Ķesteris, bet viņš bija ierunājis videosveicienu. Tajā sveica visas savas seriāla sievietes un apbrīnoja sava varoņa – daktera Leona Timmermaņa fenomenu.
Pēc sērijas noskatīšanās aktieri uzkavējās kinoteātrī, ēda svētku torti un priecājās par atkalsatikšanos.

Kāzas un Zentas bārenīši seriāla "UgunsGrēks" noslēguma sērijā

Foto no filmēšanas laukuma. Ar šiem notikumiem beidzās ilgākais pašmāju TV seriāls "UgunsGrēks".

gallery icon

Beidzies seriāls “Ugunsgrēks”. Ieskats pēdējās sērijas notikumos

Kadri no seriāla “UgunsGrēks” pēdējās sērijas.

gallery icon