foto: Publicitātes foto
Jauniešiem iespēja atrast darbu jaunā platformā “Darba Tinderis”
Bizness un ekonomika
2023. gada 26. maijs, 10:16

Jauniešiem iespēja atrast darbu jaunā platformā “Darba Tinderis”

Jauns.lv/LETA

No šodienas, 26. maija, Latvijā vēl nebijušā veidā – festivālam radītajā platformā darbatinderis.lv jau vairāk kā 1000 darba meklētāju un 50 uzņēmumu sāk izmēģināt savu darba “match” jeb saderību meklēšanu, vēsta, sociālā uzņēmuma “Visas Iespējas” pārstāvji.

Darba meklēšanas festivālā “Darba Tinderis” 3 nedēļu laikā darba meklētājiem ir iespēja atrast darbu teju visās jomās: sākot ar IT, tehniskajām zinātnēm, fizisku darbu un beidzot ar iespējām mārketinga, klientu atbalsta vai finanšu jomā. Platformā var vienuviet apskatīt sev procentuāli piemērotākās vakances, tām pieteikties un ērti ieplānot interviju. Tā kā pasākums noris tiešsaistē, reģistrēties darbatinderis.lv un piedalīties tiek aicināts jebkurš Latvijas iedzīvotājs, neatkarīgi no dzīvesvietas vai diennakts stundas.

Platforma “Darba Tinderis” ir iepazīšanās aplikācijām līdzīgs rīks, ar kuru Visas Iespējas vēlas atbalstīt jauniešus, lai jautrā un vieglā veidā risinātu darba meklēšanas procesa sasāpējušos jautājumus, kas, ņemot vērā platformas pieprasījumu, acīmredzami ir aktuāli. Iepriekš jauniešiem vajadzēja izsijāt neskaitāmi daudz neatbilstošu vakanču, lai atrastu sev piemērotākās, katrai pielāgojot CV un motivācijas vēstuli, un cerēt uz atbildi. Tagad jaunieši ar kompānijām var ērti satikties uz 15 minūšu interviju vien pēc pāris klikšķiem. 

Visas Iespējas izceļ, ka arī uzņēmumi ir gatavi progresēt un atbalstīt jaunos profesionāļus ar tiem draudzīgām vakancēm, šobrīd pasākumā iesaistās tādi vadošie uzņēmumi Latvijā kā Printful, Lidl Latvija, Bite, Luminor Group, Latvijas Finieris, Magebit, AirBaltic un vēl 50 citi. 

Visas Iespējas vadītājs Gustavs Mārtiņš Upmanis par “Darba Tinderis” festivāla atklāšanu nespēj slēpt savu prieku: "Tik daudz jauniešu un kompāniju! Es esmu patīkami satraukts!" 

Visas Iespējas” ir sociālais uzņēmums, kas jau 5 gadus strādā ar jauniešiem, īstenojot dažādus projektus jauniešu nodarbinātībai, apmācības un pasākumus, kā arī uzturot platformu “visasiespejas.lv”. Projekts “Darba Tinderis” top sadarbībā ar Attīstības finanšu institūcijas Altum sociālās uzņēmējdarbības grantu, kas piešķirts nodarbinātības uzlabošanai Latvijas jauniešiem.

Platformu darbatinderis.lv iespējams izmēģināt līdz 9. jūnijam, jo nākamreiz to atkal atklāt plānots vien rudenī. Pieteikšanās pirmajam Darba Tindera festivālam: darbatinderis.lv!