Bizness un ekonomika
2022. gada 15. decembris, 14:00

Vairāki degvielas tirgotāji Latvijā šodien ievērojami nolēmuši samazināt cenu

Jauns.lv

Reaģējot uz "Circle K Latvia" lēmumu šodien no plkst. 14.00 līdz 17.00 samazināt degvielas cenu par 15 centiem litrā, arī "Neste", "Virši-A" un "Viada" degvielas uzpildes stacijas pazeminājušas degvielas cenas.

Uzņēmums "Neste" ziņo, ka tikai šodien, 15. decembrī, visās "Neste" degvielas uzpildes stacijās laikā no 13:00 līdz 17:00 samazināta cena degvielai par 15 c/l.

"Neste" atzīmē, ka kopā ar "Neste" karti privātpersonām  ieguvums būs 16.5 centi/ litrā, bet, izmantojot "Mans Rimi" karti kopējais ieguvums būs 21.5 centi/ litrā. 

foto: Ekrānuzņēmums no Facebook/HK Dinaburga
Automašīnu rinda pie "Neste".

Savukārt "Viada" degvielas uzpildes stacijās šodien visu diennakti klientiem ar "Viada Plus" degviela maksā par 0,1 eiro par litru mazāk. 

"Virši-A" sociālā portāla "Facebook" kontā rakstīts, ka šodien viņu degvielas uzpildes stacijās no plkst.10 līdz 17 "īpaši zema cena degvielai".

Jau ziņots, ka "Circle K Latvia" savu īpašo trīs stundu akciju  dāvina ikvienam autobraucējam, lai svētku laikā izdotos kaut nedaudz samazināt ikdienas tēriņus. Šāda akcija Latvijā norisinās pirmo reizi un ir daļa no uzņēmuma Eiropas iniciatīvas. Nu tai seko arī citi uzņēmumi, piedāvājot pat vēl lielākas atlaides.