foto: LETA
Signe Meirāne paziņo par sava kulinārijas žurnāla beigām
Kulinārijas eksperte, mājaslapas un žurnāla "Četras Sezonas" redaktore Signe Meirāne.
2018. gada 13. septembris, 17:45

Signe Meirāne paziņo par sava kulinārijas žurnāla beigām

Jauns.lv / LETA

No šī gada 1.oktobra izdevējs "Amsmedia" pārtrauks izdot kulinārijas žurnālu "Četras Sezonas", liecina "Četras Sezonas" mājaslapā publiskotā informācija.

Signes Meirānes recepšu grāmatas "Ceļot-gatavot-ēst" atklāšana

Kulināre Signe Meirāne 2016. gada 16. novembrī radošajā telpā "Ideju bode" prezentēja savu jaunāko recepšu grāmatu "Ceļot-gatavot-ēst".

gallery icon

Tāpat "Amsmedia" 1.augustā pārtrauca arī žurnāla "Bistro" izdošanu. Žurnāla galvenā redaktore Signe Meirāne "Facebook" ierakstā norādīja, ka lēmums pārtraukt žurnāla "Četras Sezonas" izdošanu ir saistīts ar nepietiekamo abonentu skaitu. "Jau divus gadus ik pa laikam domājām par to, vai šo vajag turpināt, jo mūsu Latvijā ir maz un to, kuri mūs mīl, kuri ir ar mums, diemžēl ir mazāk, nekā vajadzētu, lai mēs turpinātu," sacīts Meirānes ierakstā.

"Četras Sezonas" publiskotajā ziņojumā norādīts, ka visiem abonementiem, kas abonējuši žurnālus "Četras Sezonas", "Bistro" atsevišķi vai komplektā ar žurnālu "Četras Sezonas", ar naudas pārskaitījumu uz norādīto bankas kontu tiks kompensēta nesaņemto izdevumu starpība. Naudas kompensācija tiks izmaksāta abonementiem kas noformēti vietnēs "Cetrassezonas.lv/abone", "Abone.pasts.lv" un "Abone.lv".

"Amsmedia" valdes loceklis Armands Meirāns sacīja, ka drīzumā abonentiem būs iespēja saņemt kompensāciju arī "Latvijas pastā", bet patlaban notiek saskaņošanas darbi. Pēc abonementa pieteikuma saņemšanas, viena mēneša laikā izdevējs veiks naudas pārskaitījumu uz norādīto abonementa apmaksātāja bankas kontu.

Signes Meirānes recepšu grāmatas „Laiks gatavot” prezentācija

2015. gada 13. novembrī notika Signes Meirānes kārtējās recepšu grāmatas „Laiks gatavot” prezentācija.

gallery icon

Kā liecina "Firmas.lv" informācija "Amsmedia" 2016.gadā strādāja ar 470 238 eiro apgrozījumu, kas ir par 6,9% mazāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi pretēji iepriekšējā gada peļņai bija 24 878 eiro.