Mirusi Maskavas deputāta nežēlīgi sistā sieva. Deputāts bija atgriezies no "specoperācijas" Ukrainā un mēdza izgāzt dusmas
Anastasija Djomina ar vīru Valēriju (foto: "VKontakte")
Pasaulē
2024. gada 8. maijs, 15:01

Mirusi Maskavas deputāta nežēlīgi sistā sieva. Deputāts bija atgriezies no "specoperācijas" Ukrainā un mēdza izgāzt dusmas

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Maskavā mirusi vietējā deputāta Valērija Djomina sieva Anastasija, kuru vīrs nežēlīgi piekāva pēc atgriešanās no “specoperācijas” Ukrainā. Deputāts šādi bija paudis neapmierinātību, ka sieva ar lauztu roku lāga neveic mājas darbus.

Šā gada februārī “Telegram” kanāls “Baza” vēstīja, ka 42 gadus vecā Anastasija savu vīru  — Maskavas pilsētas Babuškinas municipālā apgabala deputātu no valdošās "Vienotās Krievijas" frakcijas — apsūdzēja piekaušanā. Viņa stāstīja, ka tobrīd viņai bija lauzts pleca kauls, taču vīram, kurš pirms tam aizbrauca slepkavot ukraiņus, bet mājās bija atgriezies atvaļinājumā, tas nešķita pietiekams attaisnojums mājas darbu neveikšanai. Iespējams, deputāta niknumu pastiprināja tas, ka viņam jau bija mīļākā, bet sieva bija apnikusi.

Sievietes tuvinieki paziņoja, ka viņa iesniegumu policijā atsauca pēc “Vienotās Krievijas” kolēģu spiediena. Viņa pati bija "Vienotās Krievijas" deputāte Maskavas pilsētas Rostokinas municipālajā apgabalā.

Pēdējā laikā deputāta sieva cieta no sāpēm lauztajā plecā, dzēra daudz pretsāpju līdzekļu un sūdzējās par panikas lēkmēm, bet 6. maijā pēkšņi nomira.

Kopš Krievijas invāzijas Ukrainā 2022. gada 24. februārī, kad izgāzās zibenskarš un Kremlim nācās iesaistīt aizvien vairāk lielgabalgaļas, karot uz Ukrainu devušies ne tikai mobilizētie, brīvprātīgie un dažādi ieslodzījuma vietās salasītie salašņas, bet arī dažāda ranga deputāti. Nereti šie “specoperācijas varoņi” pēc atgriešanās dzimtenē izceļas ar vardarbību vai pat pastrādā noziegumus.