foto: Rojs Maizītis
Trīs lietas, labas lietas jeb "Distinguished Gentlemans Ride Rīga" 2023
Vīru pasaule
2023. gada 22. maijs, 11:58

Trīs lietas, labas lietas jeb "Distinguished Gentlemans Ride Rīga" 2023

Reklāmas projekts

Jau trešo reizi Latvijā tiek organizēts džentlmeņu īpašais brauciens, kurš vienlaicīgi notika 893 pasaules pilsētās 21.maijā 2023.gadā. Kopās piedalījās 103 825 braucēji. Ziedojumos ir savākti 6,81 miljons dolāru.

Tā pamatideja ir pievērst uzmanību vīriešu prostatas vēža ārstēšanas problemātikai ziedojot līdzekļus kā arī garīgās veselības uzturēšanai.

Kas var būt labāks, kā jauka diena, labs noskaņojums un iespēja izbraukt ar klasisku motociklu un domubiedriem.

Brauciens noritēja maršrutā Jugla -Brīvības gatve -Lāčplēša iela – Krasta iela – Slāvu tilts – "Sievasmātes aplis"- t/c 'Sāga".

Arnis Blodons, "Triumph Rīga" zīmola pārstāvis: "Kad pirms trim gadiem aizsākām šo braucienu, šķita ka tā apjoms ir limitēts. 30 dalībnieki pirmajos braucienos bija virsotne uz kuru cerēju. Šogad jau ierindā bija vairāk nekā 50 braucēju un ir laba sajūta, ka šī kustība, kura popularizē pieklājīgu un veselīgu braukšanas un atpūtas stilu, attīstās".

Ģirts Rantiņš SIA SDK finanšu direktors: "Atbalstam šo pasākumu, jo tas saistīts ne tikai ar Triumph zīmolu, kas ir mūsu uzņēmuma grupas produkts, bet arī tāpēc, ka pēc izglītības esmu sporta skolotājs. Visu dzīvi cenšos būt ar aktīvu attieksmi un iesaku visiem būt uz optimisma viļņa. Motobraukšana noteikti to veicina."

Sintija Otto t/c "Sāga"pārstāve: "Mēs bijām patiesi gandarīti sniegt atbalstu šāda veida kustībai un priecājāmies uzņemt "Distinguished Gentleman's Ride 2023" mūsu tirdzniecības centrā "Sāga". Atbalstot šo pasākumu, šoreiz īpaši tika pievērsta uzmanība tieši vīriešu mentālajai un fiziskajai veselībai, jo pasākuma būtība ļoti saskan ar t/c "Sāga" vērtībām, kas vērstas uz ģimeni, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu."

Pie t/c braucējus un pasākuma dalībniekus ielustināja grupa "Bad Habits". Personīgs paldies no organizatoriem Mārtiņam Balodim."

Šo braucienu izveidoja Marks Hava (Mark Hawwa) 2012. gadā Austrālijā.

2021.gadā šāds DGR brauciens pirmo reizi notika Rīgā. To organizēja savstarpējā sadarbībā "Triumph Rīga" un  "Headstart Norden".

Šogad pasākumu organizē "Triumph Rīga" sadarbībā ar t/c "Sāga". To atbalstīja SIA "SDK"; "Triumph Rīga".