foto: Publicitātes foto
Procedūra matu atjaunošanai trīs soļos kopā ar JOICO
Skaistums
2024. gada 2. maijs, 13:25

Procedūra matu atjaunošanai trīs soļos kopā ar JOICO

Reklāmas projekts

JOICO YOUTHLOCK - īstā izvēle nobriedušiem matiem

foto: Publicitātes foto

1. SOLIS

Attīriet ar šampūnu YouthLock

Šampūns attīra matus no ikdienas netīrumiem un šī maigā formula bez sulfātiem nodrošina pilnīgu matu ATTĪRĪŠANU, vienlaikus samazinot matu izkrišanu un piešķirot  spīdumu.

foto: Publicitātes foto

2. SOLIS

 Šis ir ikdienas kondicionieris, kas nodrošina mirdzumu, spīdumu un maigumu. Ikdienas matu izķemmēšana kļūst pavisam vienkārša, un matu izkrišana samazinās, savukārt Buriti augļu eļļas leģendārais spēks - antioksidantu un vitamīnu pārpilnība, kas palīdz mitrināt un atgūt spīdumu - piešķir patiesi veselīgu, dzīvīgu izskatu.

Vai arī..

Dienās, kad jums nepieciešams vairāk, izmēģiniet YouthLock dziļi barojošo masku, lai pārveidotu sausas, nepaklausīgas šķipsnas. Vienkārši uz tīriem, mitriem matiem uzklājiet šo intensīvi barojošo masku, atstājiet 2-5 minūtes un pēc tam noskalojiet. Izturība, spīdums un vieglā matu vadāmība ir acīmredzami pamanāma.

foto: Publicitātes foto

3. SOLIS

Blowout veidošas krēms, palīdz stāties pretī cīņai ar kaitīgiem karstuma instrumentiem, vienlaikus aizsargājot matus no termiskās iedarbības un vides apdraudējumiem.

Aizsardzības vairogs pret karstumu pasargā matus no lūšanas, matu izkrišanas, un pat no pūkošanās, kā arī no  statiskās elektriskās strāvas iedarbības.

JOICO YOUTHLOCK

foto: Publicitātes foto