foto: Publicitātes foto
"Dodieties pastaigās!" Kristīne Beitika aicina pievienoties izaicinājumam - maijā noiet vismaz 10 000 soļu dienā
Dzīvesstils
2024. gada 2. maijs, 12:08

"Dodieties pastaigās!" Kristīne Beitika aicina pievienoties izaicinājumam - maijā noiet vismaz 10 000 soļu dienā

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Sociālo tīklu satura veidotāja, aktīva dzīvesveida entuziaste un divu bērnu mamma Kristīne Beitika, jau ceturto gadu pēc kārtas aicina ikvienu pieņemt #kustiesvairākjūtieslabāk izaicinājumu un maijā noiet vismaz 10 000 soļu dienā vai 50 000 soļu nedēļā.

Šādā veidā Beitika vēlas pievērst ikviena uzmanību tam, cik būtiska veselības sastāvdaļa ir kustība, īpaši svaigā gaisā. Viņa mēneša garumā savos sociālo tīklu kontos veidos īpašu izaicinājumam veltītu saturu, lai motivētu, iedrošinātu un kopā izpildītu izaicinājumu.

"Izaicinājuma mērķis ir pulcēt domubiedrus, kuri vēlas ikdienā ieviest vairāk kustību, izveidot jaunu ieradumu ceļā uz aktīvāku dzīvesveidu, dalīties ar brīnišķīgām pastaigu vietām tepat Latvijā, iepazīstot jaunas vietas un cilvēkus, un vairāk veltīt laiku sev. Tieši pastaigu laikā es rodu jaunas idejas, un tas ir laiks, ko katru dienu veltu sev, esot dabā. Pēc pastaigas jūtos enerģiska, atbrīvojusi prātu un iedvesmota," pauž izaicinājuma aizsācēja Kristīne Beitika.

Izaicinājums daudziem turpinās visus šos gadus, ar un bez pauzēm, bet ne vienam vien tieši sevis pārvarēšana, motivējošas balvas un veselīga sacensība ir tā, kas liek piecelties un iet. Tāpēc šī gada maijā Kristīne Beitika atkal aicina visus pievienoties #kustiesvairākjūtieslabāk komūnai un atdzīvināt ieradumu savai labbūtībai. Jau šobrīd izaicinājumā iesaistījušies vairāk nekā 600 dalībnieku, un viņu skaits turpina augt. 

foto: Publicitātes foto

"Kad Kristīne Beitika izziņoja soļu izaicinājumu pirmo reizi, pieteicos un kopā ar meitu staigājām un nūjojām pa vietējo ciematiņu. Katru dienu mūsu pastaigu maršruts veda gar kādu diezgan aizaugušu īpašumu. Vecā, pamestā māja bija simtgadīgu ozolu ieskauta, un katru dienu, ejot gar šo vietu, tā manī raisīja savādu mieru. Kādā no pastaigu reizēm ievērojām, ka īpašums tiek pārdots. Šī zīme "Pārdod!" diezgan ilgu laiku nepazuda, un katru reizi, ejot garām, es arvien vairāk noticēju tam, ka tās varētu būt manas mājas," atceras izaicinājuma dalībniece Līga. "Par brīnumu, 24 ozolu ieskautais plašais īpašums pārsimt metru attālumā no manas dzīvesvietas tika pārdots par ļoti pieņemamu summu, un es sapratu - mans sapnis palēnām piepildās. Tas bija apstiprinājums - viss notika tā, kā tam bija jānotiek tieši tobrīd. Un es biju šeit nonākusi, pateicoties izaicinājumam #kustiesvairākjūtieslabāk. Esmu bezgala pateicīga par to, kur mani ir aizvedis šis izaicinājums, un es novēlu visiem - ejiet ārā, dodieties pastaigās un sapņojiet!"

Izaicinājums ir bez maksas, to var pildīt un tajā var piedalīties ikviens neatkarīgi no vecuma, dzimuma un dzīvesvietas. Izaicinājuma domubiedrus iespējams atrast Kristīnes Beitikas Instagram kontā vai lietojot #kustiesvairākjūtieslabāk.

Tēmas