Slavenības
2024. gada 2. maijs, 17:45

Ralfs Eilands par attiecībām: "Šobrīd es esmu ļoti laimīgs viens"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas dziedātājs Ralfs Eilands, un raidījuma vadītājas Baiba Vītiņa un Liene Stepena vēlējās noskaidrot vienmēr un visus interesējošo jautājumu - kā tad Ralfam šobrīd ar mīlestību? Atbilde sekoja ātri un ļoti tieša: "Šobrīd es esmu ļoti laimīgs viens."

Tas gan nenozīmējot, ka mūziķis ieplānojis tā arī pavadīt visu dzīvi – viss vienmēr var mainīties vienā mirklī. Jo sirds lietas taču nav paredzamas vai ieplānojamas. Ralfs Eilands var arī paskaidrot, kāpēc ir laimīgs būt viens: “Man patīk sekss, tāpēc es negribu precēties”. Uzreiz gan viņš atzīstas, ka tā ir tikai māžošanās un patiesībā vēl nejūtas gatavs nobāzēties, lai arī ik pa laikam tomēr tas sanāk, jo tādas lietas jau nevar paredzēt: “Tas kaut kā notiek… Tu samīlies līdz ausīm, un tad tu vienkārši sevi vairs nepazīsti…” 

Mūziķis piekrīt, ka rozā briļļu periods ir skaists, taču viņam ne līdz galam patīk, jo tas agrāk vai vēlāk pāriet un tad seko vilšanās. Balstoties savā attiecību pieredzē, Ralfs Eilands ir sapratis, ka nevēlas mainīties otra cilvēka dēļ, atteikties no savām īpašībām vai ieradumiem, pat ne drusku: “Es gribu atrast otru cilvēku, kuru es pieņemu, kāds viņš ir, un tad viņa pieņem mani tādu, kāds esmu es. Un, jo vecāks tu paliec, jo grūtāk ir to izdarīt.” Dziedātājs gan atzīst, ka tas ir egoisms, kā arī saka - īstā cilvēka dēļ kādu mazu stūrīti sevis varbūt arī varētu pieslīpēt…

Ralfs Eilands uz "Positivus" skatuves atkal izģērbjas

2016. gadā no 15. līdz 17. jūlijam Salacgrīvā notiek festivāls "Positivus 2016".

gallery icon