Slavenības
2024. gada 2. maijs, 13:55

Princesei Šarlotei 9. dzimšanas diena! Kādas svinības sagaidāmas?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas prinča Viljama un princeses Ketrīnas meitai princesei Šarlotei šodien aprit deviņi gadi, un viņa jubileju svinēs kopā ar savu cieši saliedēto ģimeni. Kāda šogad būs Šarlotes dzimšanas diena, pieņēmumos dalās britu karaļnama eksperte.

Britu karaļnama eksperte Klaudija Džozefa uzskata, ka princeses Šarlotes dzimšanas diena šogad “būs pieticīga” un princis Viljams varētu uzņemties ļoti svarīgu šīs dienas sagatavošanās darbu. Velsas princese šobrīd atveseļojas mājās pēc janvārī veiktās plānotās vēdera dobuma operācijas un pēc vēža diagnozes, kas viņai atklāta martā. Karaļnama eksperte izdevumam “Fabulous” izteikusies: “Parasti Keita ir augšā jau agrās rīta stundās un gatavo bērniem kūkas. Viss ir atkarīgs no tā, cik labi viņa jūtas. Vai viņa to darīs, vai varbūt pat Viljams varētu pagatavot torti.”

Kembridžas hercogi ved visus trīs bērnus uz pirmo dienu jaunajā Lambrūkas skolā

gallery icon

Lieldienu brīvdienām beidzoties, visi trīs Velsas prinča un princeses bērni ir atgriezušies Lambrūkas skolā, kur par semestri tiek prasīta 7000 sterliņu mārciņu liela mācību maksa. Eksperte lēš, ka dienu Šarlote pavadīs skolā, atzīmējot kopā ar klasesbiedriem, bet vakarā nosvinēs dzimšanas dienu kopā ar ģimeni savās mājās Adelaides kotedžā.

Klaudija Džozefa piebildusi: “Es domāju, ka šī dzimšanas diena visiem bērniem šogad būs ļoti neparasta, jo Keita ārstējas no vēža. Es domāju, ka Šarlotei šī būs ļoti pieticīga dzimšanas diena. Viņa visticamāk lielāko dienas daļu pavadīs skolā. Rotaļu laukumā viņai varētu nodziedāt dzimšanas dienas dziesmu, bet dienā būs mācības, kā parasti. Un tad pēcpusdienā, es domāju, ka būs ģimeniskas svinības. Viņa noteikti atvērs savas dāvanas kopā ar ģimeni un vecākiem. Domāju, ka viņai būs dzimšanas dienas torte.”

Keitas un Viljama meitas pirmā fotosesija

Jau dažas stundas pēc piedzimšanas 2015. gada 2. maijā publiskoti Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Keitas meitas pirmie fotoattēli.

gallery icon

Lai gan Velsas prinča un princeses kapitāls novērtēts viena miljarda sterliņu mārciņu apmērā, pateicoties Kornvolas hercogistes ieņēmumiem, ko Viljams mantoja, kļūstot par Velsas princi, ģimene nav ekstravaganta savā dāvanu iegādē, uzsver Klaudija Džozefa.

“Nepārprotami Velsu bērniem ir ļoti priviliģēts dzīvesveids. Viņiem ir pieejamas daudzas pilis. Un viņi dzīves laikā saņem daudz jauku dāvanu, bet Viljams un Keita ļoti vēlas sniegt saviem bērniem ikdienišķus dzīves priekus. Tas viņiem ir pats svarīgākais. Jo tā tika audzināta Keita.”

Britu princese Šarlote savā 5. dzimšanas dienā pandēmijas laikā Norfolkā 2020. gada 2. maijā

gallery icon

Runājot par dāvanām, Šarlote saņems ko tādu, kas viņai patīk un interesē, ir pārliecināta biogrāfe. “Karaliskā ģimene ir labi pazīstama ar savām joku dāvanām un viņi viens otram agrāk ir dāvinājuši tualetes piederumu komplektus, gumijas cimdus un daudz citu smieklīgu lietu. Arī Velsas princim un princesei ir laba humora izjūta, tāpēc domāju, ka varētu būt arī kāda joku dāvana pārējo skaitā.”

“Šarlote ir liela baleta, deju, un stepa cienītāja, tāpēc sagaidāms, ka varētu būt arī kaut kas no tā,” pieņēmumu izteikusi eksperte. “Manuprāt Velsiem patīk viss, kas sagādāt iespaidus. Pērn mēs redzējām, kā Keita iepriecināja Šarloti, aizvedot viņu uz Karalisko operu, lai noskatītos “Pelnrušķītes” iestudējumu. Viņi neaizraujas ar ekstravagantām dāvanām, viņiem patīk jautras dāvanas un izklaides brīvā dabā, kā mēs visi to zinām.”