Mūzika
2024. gada 2. maijs, 10:30

Noklausies - ar jaunu hitu priecē pašmāju zvaigzne Viņa

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Mūziķe Viņa (īstajā vārdā Zelma Jēgere) nāk klajā ar minimālistisku balādi “Ikvienas nakts sakars”.

Dziesmā piedalās arī dziedātājs Ralfs Eilands, un šis singls ir kā pirmais vēstnesis no topošā Viņas albuma, pie kura jau kādu laiku aktīvi strādā pašmāju māksliniece. “Godīgi sakot, rakstīšanas process šai dziesmai nebija nemaz tik vienkāršs. Sākotnēji dziesmas teksts bija daudz sarežģītāks, emocionālāks un varbūt pat dziļāks, taču ar laiku sapratu, ka vēlos nomest pāris kārtas un radīt kaut ko daudz vienkāršāku, nepieradinātāku un nepiesātinātāku. Šķiet, ka sajūtas mani aizveda īstajā virzienā, jo gala rezultāts šķiet tieši tāds, kādu to vēlējos, pati pēc ieraksta klausījos dziesmu uz apli vairākas dienas. Ļoti priecājos par to cik ātri un precīzi vēlamo sajūtu uztvēra arī Arturs Liede radot ģitāras pavadījumu, kā arī Ralfiņš, sacerēdams savu pantu," saka mūziķe.

"Ja man būtu jāraksturo dziesma, tad šķiet piemērotākais apraksts tai būtu “drunk love song”. Varu pačukstēt, ka topošajā albumā plānoju publicēt vēl vienu versiju šai pašai dziesmai, kas skanēs pavisam citādi.” tā dziesmu raksturo Viņa.

Precīzi gaidāmā albuma izdošanas datumi vēl nav nolikti, taču zināms, ka klausītāji, kas gadu gaitā iemīļojuši mūziķes daiļradi var sagaidīt viņai raksturīgo dažādību dziesmās, oriģinalitāti tekstos, kā arī pa kādam jaunam viesmāksliniekam.