TV
2024. gada 1. maijs, 14:53

Galva niez un kurkuļi aug - šovu zvaigzne Magone sākusi izjust sliktas enerģijas klātbūtni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna kopā ar draudzeni Ilvu dodas pie ezotērikas speciālistes, kura radīs skaidrojumu tam, kāpēc Magones dzīvē turpinās nelaimju sērija ar vīriešiem.

Viesošanās laikā Magone atklāj, kādas ķibeles sievieti atkal piemeklējušas: "Esmu dvēseles attīstības ceļā. Kaut arī notiek labas lietas, arī visādi pasākumi, joprojām ar mani notiek viss kas – tad sit ar elektrību, pēkšņi nestrādā ierīces, mājās viss salūzt un tek, sprāgst gaisā un vēl nezin kas."

"Vienu reizi Dace bija ciemos, malkojām un uzkodām, pēkšņi jūtu, ka kasās! Un man pēkšņi uz kakla pumpas izsitas, galva sāk niezēt, uzpampst tādi kurkuļi galvā un šausmīgi niez! Un ne no kā – vienkārši sēžot viņi var izdīgt laukā. Tie ir enerģētiskie – viņi man tā dara, ja tuvumā vai uz manis ir uzlikta slikta enerģija," saka Magone un piebilst: "Tad es izkasos, bet mani dursta arī no iekšienes – tā kā uz kašķi velk, tā kā dusmīga. Un tad Dace teica, ka man mājās noteikti ir piebūrums, kaut kur paslēpta kāda sliktā atribūtika, ar mērķi sāpināt otru – vai tā ir kāda adata vai kapu zeme paslēpta."