foto: Publicitātes
Dons aizvadījis pirmo Eirovīzijas mēģinājumu. Paskat, kāds tērps viņam mugurā!
Dons Malmē.
TV
2024. gada 30. aprīlis, 16:25

Dons aizvadījis pirmo Eirovīzijas mēģinājumu. Paskat, kāds tērps viņam mugurā!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājs Dons otrdien, 30. aprīlī, aizvadījis pirmo Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājumu, izpildot dziesmu "Hollow".

foto: Publicitātes
Dons Malmē.

Dons jau nākamnedēļ pārstāvēs Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. “Mēģinājums aizvadīts godam, sajūtu ziņā viss bija bija lieliski, balss skan labi, skatuve ir iespaidīga, taču mums ir vēl diezgan daudzi sīkumi, ko gribētu noslīpēt līdz lielajam uznācienam. Tagad ir laiks vairākas reizes noskatīties savu uznācienu un saprast, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, jo nākamceturtdien visam ir jābūt nevainojami,” atzina Dons.

Kā portālu Jauns.lv informēja projekta “Eirovīzijas dziesmu konkurss 2024” komunikācijas vadītājs Edgars Bāliņš, par mēģinājumā redzēto atzinīgus vārdus teica arī televīzijas priekšnesuma režisors Juris Matuzelis: “Par kameru darbu jāsaka, ka Zviedrijas Eirovīzijas komanda izdarījusi precīzi, kā mēs to bijām lūguši, no mūsu puses sekoja vien pāris nebūtiski komentāri. Esam gandarīti par komandas pretimnākšanu un augsto profesionālo līmeni, gatavojamies nākamajam mēģinājumiem, taču šobrīd no kameru režijas viedokļa priekšnesums ir gatavs par 95 procentiem."

foto: Publicitātes
Dons Malmē.

Dons ar dziesmu “Hollow” 10. februārī kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2024” uzvarētāju, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Mūziķis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, fināls – 11. maijā.

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Dons

Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latviju pārstāvēs Dons, kas sestdienas vakarā uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā "Supernova 2024". Dons ...

gallery icon

Dons kopā ar delegāciju dodas uz Malmi

Pirmdien mūziķis Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija devusies uz Malmi Zviedrijā, lai 9. maijā ekarotu Eirovīzijas skatuvi.

gallery icon