foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Latviešu aktrise Muceniece uzvarējusi bijušo vīru alimentu lietā: "Kliedz, ka visi apskauž viņu laimi, bet naudu bērniem nedod. Kauns"
Agata Muceniece Maskavas starptautiskajā kinofestivālā 2021. gadā.
Slavenības
2024. gada 30. aprīlis, 15:44

Latviešu aktrise Muceniece uzvarējusi bijušo vīru alimentu lietā: "Kliedz, ka visi apskauž viņu laimi, bet naudu bērniem nedod. Kauns"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Agata Muceniece, kura nāk no Rīgas, bet slavu iemantojusi Krievijā, vērsusies tiesā alimentu sakarā. Pirmajā reizē viņa atsaukusi iesniegumu, bet, redzot, ka nekas nemainās tomēr izlēmusi piedzīt bērniem pienākošos uzturlīdzekļus, raksta portāls "Starhit.ru".

Latviešu aktrisei Agatai Muceniecei ar krievu aktieri Pāvelu Prilučniju ir kopīgs dēls Timofejs un meita Mija. Tagad tiesa lēmusi, ka aktierim jāmaksā bērniem trešdaļa no nopelnītā.

Agata ilgstoši nekomentēja skandālus ar Pāvelu, taču viņas pacietībai pienāca galis. Kā izrādās, Prilučnijs bērniem pārskaitījis tikai 100 tūkstošus rubļu mēnesī, bet pārējos izdevumus apmaksāt atteicies. Muceniece publicējusi dusmīgu ierakstu, kurā skarta arī bijušā vīra jaunā dzīvesbiedre - Zepjura Brutjana.

"Draugi! Pārtraukšu klusēšanu. Teikšu tikai vienu: 24.04.24 mēs ar advokātu uzvarējām tiesā! Skaists datums, skaista uzvara! Bet prieka, protams, maz, jo kopumā ir kauns, ka jātiesājas par to, lai cilvēks palīdz finansiāli saviem bērniem. Kauns, ka cilvēki visu laiku kliedz par to, ka vienkārši visi apskauž viņu laimi, un stājas tiesas procesā ar trešo personu (atgādinu, lai nedotu naudu bērniem)," informēja Agata.

Kino zvaigzne norādīja, ka Pāvels tikai no malas izskatās ideāls ģimenes cilvēks. "Galvenais, izskatīties... tas ir viss sāls. Un vispār - tā ir šausminoša tendence mūsu valstī. Vīrieši pēc šķiršanās vienkārši visu noliek uz māmiņu pleciem, kam jāiztur gan finansiāli, gan morāli! Vienkārši šausminoši!" sašutusi ir skatuves māksliniece.

35 gadus vecā Muceniece aicināja sievietes, kuras nespēj panākt maksājumus par bērniem, nekavējoties vērsties pie jurista un sākt tiesāties ar bijušo vīru.

"Mīļās māmiņas, meitenes - mums nav jābaidās aizstāvēt sevi un savu bērnu tiesības, prasīt palīdzību pēc likuma - ir normāli! Tas laikam ir galvenais secinājums!" piebilda Agata.

Agata Muceniece un Pāvels Prilučnijs ar dēlu Timofeju

Aktieru pāris Agata Muceniece un Pāvels Prilučnijs ar dēlu pastaigā pa Kronvalda parku. 2014. gada pavasarī rīdziniece ar ģimeni no ...

gallery icon