foto: Invicta Kent Media/Shutterstock/ Vida Press
Vai britu karaļa Čārlza veselības stāvoklis ir sliktāks, nekā atklāj pils?
Lielbritānijas karalis Čārlzs III šā gada Lieldienās.
Slavenības
2024. gada 20. aprīlis, 06:40

Vai britu karaļa Čārlza veselības stāvoklis ir sliktāks, nekā atklāj pils?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu karaļa Čārlza III veselības stāvoklis ir daudz sliktāks, nekā oficiālajos paziņojumos atzīst Bakingemas pils, atklājis kāds karaļnamam pietuvināts avots.

Izdevums “In Touch Weekly”, atsaucoties uz karaļnamam pietuvinātas personas teikto, raksta, ka Lielbritānijas karalim ir grūtības pildīt savus pienākumus, jo vēzis viņu “apēd dzīvu”. Avots norādījis: “Karalis Čārlzs ir daudz slimāks, nekā pils dara zināmu, un vienkārši nav spējīgs vadīt savu neprognozējamo ģimeni, kroņa biznesa intereses un pildīt monarhijas ikdienas pienākumus. Vēzis viņu apēd dzīvu. Viņš ir ļoti vājš. Situācija ir izmisuma pilna.”

Savukārt kāds no britu karaļnama ekspertiem izteicies, ka Čārlzs plāno iejusties  “miera uzturētāja” lomā un savest kopā abus sanaidojušos dēlus Viljamu un Hariju, kad jaunākā atvase nākammēnes ieradīsies vizītē Lielbritānijā. Kā vēsta zinātājs, monarhs iespējams sarīkošot vakariņas vai pieņemšanu, cerot sapulcināt abus dēlus zem viena jumta, lai viņi varētu izrunāties viens ar otru un atrisināt ieilgušās problēmas.

foto: Peter MacDiarmid/Shutterstock/ Vida Press
Karalis Čārlzs ceļā no Klārensa nama Londonā šā gada 16. aprīlī. Dienu iepriekš viņš atgriezies galvaspilsētā no Skotijas.

Karaļa bijušais sulainis Grants Harolds sarunā ar “GB News” reportieri, izteicies: “Ļoti iespējams, ka Harijs un Viljams tiksies nākamajā mēnesī, un viss ir iespējams. Karalis vēlēsies, lai brāļi sakārtotu attiecības, tāpēc ir vairāk nekā iespējams, ka viņš varētu spēlēt miera uzturētāju. Varbūt viņš sapulcinās visus kopā uz vakariņām vai pieņemšanu, bet tas ir atkarīgs no viņu visu dienas plāniem.”