foto: AFP/Scanpix
Megana Foksa pēc atceltajām kāzām devusi padomu sievietēm
Aktrise Megana Foksa un mūziķis "Machine Gun Kelly" 2022. gadā.
Slavenības
2024. gada 20. aprīlis, 05:34

Megana Foksa pēc atceltajām kāzām devusi padomu sievietēm

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Slavenā amerikāņu aktrise Megana Foksa pēc atceltajām kāzām ar mīļoto mūziķi "Machine Gun Kelly" uzrunājusi sievietes. Zvaigzne aicināja cilvēces skaisto pusi vairāk laika veltīt sev un netērēt savu enerģiju vīriešiem. Aktrise ir pārliecināta, ka vīrieši dara visu, lai atstātu sievieti novārdzinātu.

Kā zināms, pirms aptuveni mēneša Foksa un Machine Gun Kelly (īstajā vārdā Kolsons Beikers) atsauca saderināšanos, tomēr pāris joprojām ir attiecībās. Šobrīd mīlētājiem ir sarežģīts periods, viņi strādā, lai atgūtu jūtas.

Megana pārcēlās uz Malibu, bet Beikers palika dzīvot abu kopīgajā muižā Ensino.

Laikā, kad attiecības piedzīvo grūtākus brīžus, aktrise savā "Instagram" publicējusi video, kuru parakstījusi ar tekstu: "Attiecību eksperta dzīves padoms". Tajā viņa uzrunāja sievietes un lūdza vairāk pievērsties sev, nevis vīriešiem:

"Es nezinu, vai esmu pareizais cilvēks, lai dotu padomus. Bet mans ieteikums: vienkārši iemācieties kaut ko vai nodarbojieties ar savu hobiju un netērējiet savu enerģiju puišiem. Viss, ko viņi vēlas, ir jūs noplicināt. Vienkārši dodieties tālāk. Ieguldiet sevī."

foto: AFP/Scanpix
Aktrise Megana Foksa un mūziķis "Machine Gun Kelly" 2022. gadā.

Kas zināms par Meganas Foksas un Kolsona Beikera attiecībām

Foksa un Beikers iepazinās filmas uzņemšanā 2020. gadā. Jau pēc gada mīlētāji paziņoja par saderināšanos. Viņi plānoja sarīkot kāzas gotiskā stilā.

Par sarežģījumiem Meganas un Kolsona attiecībās kļuva zināms aptuveni pirms gada. Zvaigžņu fani pat turēja Beikeru aizdomās par neuzticību. Tomēr vēlāk Foksa atspēkoja baumas.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon

Tāpat pastāv pieņēmumi, ka problēmas attiecībās radušās vīrieša narkotiskās atkarības dēļ. Starp citu, pāris ilgstoši apmeklējis psihologu, lai glābtu attiecības.