Ballīte par godu seriāla "Nemīlētie" septītās sezonas filmēšanas noslēgumam

Seriāla “Nemīlētie” komanda atzīmē septītās sezonas filmēšanas noslēgumu.

gallery icon
68
TV
2024. gada 14. maijs, 10:33

FOTO: ballītē lustējas pašmāju seriāla "Nemīlētie" komanda

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nesen septītās sezonas filmēšanas noslēgumu atzīmējusi seriāla “Nemīlētie” komanda, savukārt TV3 skatītāji izšķirošajiem sezonas notikumiem varēs sekot līdzi šonedēļ. Seriāla veidotāji vēsta, ka jau tagad notiek darbs pie nākamās sezonas, kas TV ekrānos nonāks jau rudenī.

Noslēguma ballītē, kas bija atvadīšanās no saspringtās filmēšanas sezonas, komanda apvienoja patīkamo ar lietderīgo. Tika izveidots seriāla “Nemīlētie” putnu būris, ko rotā "Nemīlētie" simbols - sirds, kuru jau seriāla pirmsākumos radījusi seriāla māksliniece Zane Šteinberga. Tālāk būris tiks izmantots akcijā “Brīvības putni”, kas veltīta līdzekļu vākšanai dronu iegādei Ukrainas aizsardzībai karā. Apgleznotais putnu būris pieejams izsolē, lai savāktu līdzekļus šim svarīgajam mērķim.

"Katra sezona ir liels izaicinājums, bet arī milzīga gandarījuma avots. Mēs esam pateicīgi par mūsu skatītāju uzticību un sadarbības partneru atbalstu, kas mūs motivē turpināt radīt aizraujošu saturu. Priecājamies, ka mūsu sezonas noslēgums vainagojies arī ar jēgpilnu atbalstu tik nozīmīgai akcijai kā “Brīvības putni”," stāsta seriāla producente Ieva Salceviča.

Tēmas