foto: EPA/Scanpix
Dons Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas ceremonijā atrādās ārzemju medijiem un cer uz lielo finālu
"Šī bija laba iespēja sniegt intervijas Eiropas lielākajiem medijiem un parādīt sevi no labākās puses, " par atklāšanas ceremoniju izteicās Dons.
Mūzika
2024. gada 6. maijs, 12:40

Dons Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas ceremonijā atrādās ārzemju medijiem un cer uz lielo finālu

Jauns.lv

Dziedātājs Dons svētdien, 5. maijā piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas ceremonijā, kas norisinājās Malmes koncertzālē. Dons ceturtdien, 9. maijā pārstāvēs Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Par dziedātāja izvēlēto tērpu komentārus sniedza Latvijas delegācijas stilists Kaspars Blūms-Blūmanis: "Dona Eirovīzijas tērpu izstrādē kā vienojošā koncepta vadlīnija tika izvēlēta dziesmas "Hollow" videoklipa zilā krāsa, kas caurvijas visos dziedātāja tērpos un kostīmos. Karaliski zilā krāsa izstaro pārliecību, simbolizē uzticību, iekšējo mieru un brīvību, kas ir galvenais virziens, kurā vēlamies iet. Tirkīzzilā paklāja tērps tika veidots no dubultā zīda, piegrieznēs ieturējām mi-nimālismu, formu konkrētību un eleganci. Dona tērps lieliski izcēlās un to novērtēja gan mediji, gan citi konkursa dalībnieki."

Dons kopā ar delegāciju dodas uz Malmi

Pirmdien mūziķis Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija devusies uz Malmi Zviedrijā, lai 9. maijā ekarotu Eirovīzijas skatuvi.

gallery icon

Arī pats mākslinieks Dons par atklāšanas ceremoniju izteicās atzinīgi: "Šī bija laba iespēja sniegt intervijas Eiropas lielākajiem medijiem un parādīt sevi no labākās puses, kas, manuprāt, veiksmīgi arī tika izdarīts. Paldies visiem, kuri tur īkšķus Latvijā un aicinu ceturtdien darīt visu, kas mūsu spēkos, lai Latvija nonāktu lielajā finālā!"

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Dons

Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latviju pārstāvēs Dons, kas sestdienas vakarā uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā "Supernova 2024". Dons ...

gallery icon

Latvijas mūziķis Dons ar dziesmu "Hollow" 10. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2024" uzvarētāju, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Mūziķis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, fināls – 11. maijā.