Allas Pugačovas Piemaskavas pilij plāno jaunu pielietojumu — tur "pārmācīs" režīmam nepatīkamus cilvēkus
Pugačovas un Galkina pils (foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva)
Trakā pasaule
2024. gada 29. aprīlis, 04:57

Allas Pugačovas Piemaskavas pilij plāno jaunu pielietojumu — tur "pārmācīs" režīmam nepatīkamus cilvēkus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Skandalozais krievu šovmens Stass Bareckis izdomājis jaunu pielietojumu estrādes dīvas Allas Pugačovas pili Maskavas apgabala Odincovas rajona Grjazu ciemā. Ja agrāk viņš to plānoja pārvērst milzīgā krematorijā, tad tagad saskaņā ar Krievijā pieaugošo represiju režīmu to cer izmantot kā cietumu personām, kuras atzītas par “ārzemju aģentiem”.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon

Tas, ka Krievijā piešķirtais “ārzemju aģenta” statuss cilvēku vēl nepadara par noziedznieku pat pašreizējā situācijā, viņu nemulsina.

“Tur ir ļoti lielas telpas, pagrabi, kas ļauj izveidot cietumu. Mums taču ir privātā armija, kādēļ gan nebūt privātam cietumam,” viņš izteicies news.ru. No “ārzemju aģentiem” varētu izveidot mazu teātri, kur viņi varētu rīkot izrādes un dziedāt, turklāt viņus šajā cietumā varētu “pāraudzināt”, liekot lasīt grāmatas par mīlestību pret dzimteni. Šovmens uzskata, ka šāds privāts cietums atbrīvotu valsti no nepieciešamības uz sava rēķina viņus uzturēt.

“Viņi taču tik un tā neko nedarīs, tikai īdēs, rakstīs sūdzības un prasīs papildu ēdienu. Bet pie mums nodarboties ar daiļradi — un aiziet! Tikai ar patriotisku. Kaut kino uzņemiet. Dabiski, apsardzes uzraudzībā,” viņš stāstīja.

Jāpiebilst, ka Pugačovas vīrs, 47 gadus vecais komiķis Maksims Galkins 2022. gada septembrī tika atzīts par "ārzemju aģentu". Pēc Krievijas invāzijas Ukrainā 2022. gada 24. februārī pāris ar bērniem pameta Krieviju un tagad dzīvo Izraēlā.

Pērn Bareckis stāstīja, ka pils pārvērtīsies pasaules lielākajā krematorijā. “Mēs plānojam pilī izveidot milzīgu vienotu apbedīšanas centru un pasaulē vislielāko krematoriju. Grasāmies tur izveidot kolumbāriju un kapliču sistēmu. Tur ir ļoti daudz mazu telpu, mēs tās pārdosim cilvēkiem, kuri šīs istabas ir gatavi pārveidot kapličās,” izdevumam “lenta.ru” pavēstīja Bareckis. Viņš ar kolēģiem grasās arī ražot un pārdot apzeltītus zārkus un greznu atribūtiku. “Mēs pašā sākumā paziņojām, ka tas būs elitei,” viņš sacīja, piebilstot, ka nodarbosies arī ar “kapu labdarību” — izdalīs parastajiem cilvēkiem vienkāršus zārkus un sniegs juridiskas konsultācijas apbedīšanas jautājumos.

Apbedīšanas bizness Bareckim nav gluži svešs — jaunībā viņš strādāja arī par kapraci, vēlāk iesaistījās šovbiznesā un dažādos skandālos. Pēdējos gados izpelnījās uzmanību ar demonstratīvu dolāru un sava BMW automobiļa dedzināšanu, kā arī apgalvojumiem, ka viņš ir ekscentriskās zviedru vides aktīvistes Grētas Tūnbergas tēvs.

Pērn aprīlī medijos ziņoja, ka Pugačova ar Galkinu pārdevuši savu Piemaskavas pili nezināmam miljonāram. Medijos tika minēta summa — viens miljards rubļu (11,09 miljoni eiro). “Darījums notika. Pašlaik Alla Borisovna ar “gazelēm” izved savas mēbeles. Tādēļ jau varu par to runāt. Cena — 450 miljoni rubļu (4,99 miljoni eiro). Plus mīnus vēl miljons papīru noformēšanai,” toreiz izdevumam “lenta.ru” pavēstīja Bareckis.